Baris Goktas
Ulubatlı Souness
- 27 Ocak 2011
- 30.311
- 1
- 1.173
Cevap: Transfer Nöbeti
yok ya karısı yalanladı ben baktım şimdi twietterde.yekta kesin mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok ya karısı yalanladı ben baktım şimdi twietterde.yekta kesin mi?
Riera hangi Riera ?
Riera hangi Riera ?
2.yarı girdi zaten. 49 da asist yaptı.podolski asist falan yaptı mı bugün
podolski asist falan yaptı mı bugün
cünkü fbliler bitmiş durumda.bir gercek var ki fb nin 4 savunmasının bence en kaliteli 2 oyuncusu lugano ve gg dir.biri gitdi digeride giderse hallerini bi düsünsene.yerlerine orhan sam ve bekir oynayacak.yani orhan sam-bekir-serdar kesimal-A.Santos oluyor yani yarı yarıya savunmanın kalitesi düsüyor.eh tabi bundan sonrada kahrolurlar tabikide.ibrahimseten ibrahim seten
gökhan gönül'e gsaray veya bjk'dan teklif olduğu yolunda haberler çıkıyormuş, gökhan "ikisine de gitmem kesinlikle.. yok artık" dedi..
abarttı artık. Gökhan Gönül giderse avrupaya gider zaten. neyin tantanasıdır bu ?
yok ya karısı yalanladı ben baktım şimdi twietterde.
Tam üstüne bastın renkdaşasist yaptı.
cünkü fbliler bitmiş durumda.bir gercek var ki fb nin 4 savunmasının bence en kaliteli 2 oyuncusu lugano ve gg dir.biri gitdi digeride giderse hallerini bi düsünsene.yerlerine orhan sam ve bekir oynayacak.yani orhan sam-bekir-serdar kesimal-A.Santos oluyor yani yarı yarıya savunmanın kalitesi düsüyor.eh tabi bundan sonrada kahrolurlar tabikide.
cünkü fbliler bitmiş durumda.bir gercek var ki fb nin 4 savunmasının bence en kaliteli 2 oyuncusu lugano ve gg dir.biri gitdi digeride giderse hallerini bi düsünsene.yerlerine orhan sam ve bekir oynayacak.yani orhan sam-bekir-serdar kesimal-A.Santos oluyor yani yarı yarıya savunmanın kalitesi düsüyor.eh tabi bundan sonrada kahrolurlar tabikide.
yok ama adam gecemiyormuş. cok hantalmış nasıl yapsın o istatistigiya alacaktık bu adamı 15 gol 10 asist banko yapar bu ligde
İbo'nun dediğine göre liste baskanın onune konacakmıs o halde ibo'nun dediğinin doğru oldugunu dusunursek baskan kaliteli birini alacak o listeden.
Riera yavşaklık yapmadan oynarsa bizde kral olur .
Olympiakos maçında izledim çok kaliteli oyuncu .