Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya biz her sene son haftaya kadar çok önemli transfer beklemek zorunda mıyız bir kere de erken halletsinler şu iş ya ardayı sattık kaç hafta oldu hala yerine adam alınmadı artık sinirlenmeye başlıyor insan

Yekta gönderilirse bizim yönetimin bir sonraki hamlesi Selçuk'u göndermek olabilir.

ya biz her sene son haftaya kadar çok önemli transfer beklemek zorunda mıyız bir kere de erken halletsinler şu iş ya ardayı sattık kaç hafta oldu hala yerine adam alınmadı artık sinirlenmeye başlıyor insan
ben bile sinirlencem düşün:) hep olumlu bakıyorum. şu lanet olası transfer dönemi bitsinde kurtulalım.

diğer iki ismide yok zaten artık. santos gidecekmiş yoboda zaten gelmedi
eger A.Santos giderse gg nin gidisene göre daha cok etkilenirler cünkü onun yedegi kendi kalesine koridor görevi gören caner oynar ki bu da banko sezonda 7-8 gol kalelerinde görmeleri demek olur.Hakan baltayla dalga gecen arkadaslar derdiniz ya hakandan daha kötü sol bek var mı diye,cevap var var adı da caner :D

Bana öyle geliyor ki cogu kisi Elias'i Hamburg'daki Elia ile karistiriyor.

Hamburg'taki Elia'yi almamiz imkansiz, Juventus'a bile satmadilar. Chelsea ve Arsenal isterse satariz demisti Hamburg yönetimi.

Gerçekten çok uzadı transfer dönemi... Çok başlılık ve fazla ihtiyat bizi öyle bir yere getirdi ki, mutlu olmamız için 1 değil, en az 2 süper transfer gerekiyor. Sipariş veriyorum: Podolski, Arshavin, Drogba :p

beyler haldün üstünelin abisinin neyi varmış

KAP Pazartesi yarım gün açık olmalı ve Cumartesi'de normalde açık.

bayram falan kapı etkilemez ne yani bayram diye transfer yapamayacak mıyız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt