Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben bu İbrahim Seten'in haberlerini samimi bulmadım.İnandırıcılığı düşük...

Arkadas KAP dükkan mı acık kapalı olacak online gelen bildirimler otomatik olarak siteye konmuyor mu ?

Ahmet Çakar dünden beri çok komik ya :D Ersin Düzen'in evinde olmak isterdim şu an :asd:

Amma uzadı kardeşim bu transfer bir tane arda nın yerine sol acık alın dedik cok sey mi istedik arda satılalı 1 ay oldu hala alamadık

Drogba da zate norwich macında un çuvalı gibi yere düştü sakatlandı adam alma ihtimalimiz bitti

Amma uzadı kardeşim bu transfer bir tane arda nın yerine sol acık alın dedik cok sey mi istedik arda satılalı 1 ay oldu hala alamadık

Drogba da zate norwich macında un çuvalı gibi yere düştü sakatlandı adam alma ihtimalimiz bitti

valla artık sinir katsayım iyice arttı o kadar düzgün iş yapıyorlar helal olsun diyorum ama bu kadar da bekletilmez bir transfer için sol açık istiyoruz sol açık bu kadar net basit ama hala tık yok neyi bekliyorlar anlamıyorum sezon başlayacak

Sol açık alındı ama Arda'nın yerine alınmadı.Arda gibi bir adamını her şey net iken yalnız forvet transferi düşünürken ve transferin son 1 ayında kaybedersen onun yerini kapatma işini zor yaparsın.Arda gibi bir oyuncunun yarini doldurabilecek oyuncuyu takımı bırakmaz kolay kolay.Bırakması için yüksek paralar ister.Yönetimde suç yok suç en çok ben Galatasaray'lıyım havalarına giren ama takımını bir anda yüz üstü bırakabilen adamlarda...

ardanın gidişi bütün planlarımız alt üst etti gitmese kafamız rahattı şu an bir forvet alıp başlıcaktık lige

ibrahimseten ibrahim seten

gsaraylılar, haldun üstünel'in ağabeyi, tribünün de ağabeyi kerim hastaymış.. onun için dua edin ve iyi dileklerinizi bir vesileyle iletin

hocam tebrikler başka zaman olsa ibrahim seten şu futbolcu osu.du tweet'i atsa burda herkes üstten aşağıya aynı tweet'i yapıştırır helal gerçekten ayrıca ayrı ayrı tebrikler hepinize.

Allah abimize acil şifaler verir inş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt