Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

valla artık sinir katsayım iyice arttı o kadar düzgün iş yapıyorlar helal olsun diyorum ama bu kadar da bekletilmez bir transfer için sol açık istiyoruz sol açık bu kadar net basit ama hala tık yok neyi bekliyorlar anlamıyorum sezon başlayacak

Sol açık,forvet,solbek,stoper hepsi eksik:SS:

Sol açık alındı ama Arda'nın yerine alınmadı.Arda gibi bir adamını her şey net iken yalnız forvet transferi düşünürken ve transferin son 1 ayında kaybedersen onun yerini kapatma işini zor yaparsın.Arda gibi bir oyuncunun yarini doldurabilecek oyuncuyu takımı bırakmaz kolay kolay.Bırakması için yüksek paralar ister.Yönetimde suç yok suç en çok ben Galatasaray'lıyım havalarına giren ama takımını bir anda yüz üstü bırakabilen adamlarda...

sorun tamamen yönetimde başkan da değil ama yöneticilerde sorun en ardayı 12ye satmışsın hesapta yokken eline öyle bir para geçmiş o zaman o parayı dünya yıldızına yatırcaksın takımın daha da kuvvetlensin diye ama biz hala 3-5 milyonluk adam arıyoruz herhalde 12ye ardanın yerini dolduracak transfer rahatlıkla yapılırdı şimdiye kadar

Arkadaslar Köln Kulübünün telefon numarasini buldum. Pazartesi günü telefon acip Podolski durumunu sorucam. belki bir yanit verirler sansimi deneyim

Sol açık,forvet,solbek,stoper hepsi eksik:SS:

saydığın bölgelerin hepsine ihtiyaç var ama sol açık dışında diğerleri öyle böyle idare eder diyoruz ama sol açık leshh şu anda 11 oynayacak adam yok orda. ujfaluji de stoper olarak mı akındı sağ bek mi anlamadım eğer sağ beke alındı ise çok kötü transfer ilk maçlarda iyi bindiriyordu ama sonra pili bitti olim. ve real maçlarında sağ bek olmaması gerektiğini anladım koy oraya eboueyi 15 defa bindirme yapsın rahatça izle kazımın da performansı artar

cümleten iyi geceler arkadaşlar

saydığın bölgelerin hepsine ihtiyaç var ama sol açık dışında diğerleri öyle böyle idare eder diyoruz ama sol açık leshh şu anda 11 oynayacak adam yok orda. ujfaluji de stoper olarak mı akındı sağ bek mi anlamadım eğer sağ beke alındı ise çok kötü transfer ilk maçlarda iyi bindiriyordu ama sonra pili bitti olim. ve real maçlarında sağ bek olmaması gerektiğini anladım koy oraya eboueyi 15 defa bindirme yapsın rahatça izle kazımın da performansı artar

Eboue'nin orta sahada harcanmasına gonlum el vermiyor.

Ftw denen arkadaş İbrahim Seten'in güvenilirliği ile ilgili bir anket açtı oylama çok heyecanlı gidiyor birer farkla kapışıyor evet ve hayır şıkları :asd:

Bugüne baktığımda saat 00.00'dan 03.25'e kadar bir tane bildiri yok. Sanırım kapalı işte :S

Değil. Kurumların/Kuruluşların içinde yetkili kişiler "online" olarak kendi panellerinden giriş yapıyorlar.

Daha sonra KAP'ta gerekli yerlere resmi evrağı iletiyor. Ama bu daha sonra olabiliyor. İstek üzerine zaten. Mesele Kamu Aydınlatma.

ibrahimseten ibrahim seten

tinerci ile tinerci adayı arasındaki en temel fark: tinerci adayı alıngan, tinerci saldırgan..

cagriguler Çağrı Güler

@ibrahimseten O zaman siz tinerci kategorisine de tinerci adayı kategorisine de giriyorsunuz bu durumda

:D

Sagbek olarak genelde iyiydi real maçında çok sırıtmadı sabriden gine iyi ben sol açık forvet solbek transferlerinin olmasından yanayım Milan Baros ve Elmanderle bitmez bu lig.

Arkadaşlar bugun Şeref abi felan geldi mi hiç foruma? Dünden bugüne yeni bir gelişme yok sanırım Podolski olayında da umutlar tükenmiş gibi...

Solbek lazım ama daha acil 2 bölgemiz var. Solaçık-Ofansif yaratıcı bir ortasaha.

şuan nete girdim ve forumda yekta nın haberini gördüm hiç birşey diyemiyorum takımda göze batan nadide yerlilerden biri ve sabri ayhan bu adamdan daha fazla şans aldı nediyim umarım sezon ortasında aramayız yönetime şimdiye kadar hiç birşey demedim savundum hep ama bu hiç olmadı

Arkadaslar Köln Kulübünün telefon numarasini buldum. Pazartesi günü telefon acip Podolski durumunu sorucam. belki bir yanit verirler sansimi deneyim

Zoru başarmışsın.

Podo... dediğin anda telefondan gelme ihtimali yüksek "biipp biiipp biiiiiiiiippp" sesini fazla ciddiye alma.

Sol açık alındı ama Arda'nın yerine alınmadı.Arda gibi bir adamını her şey net iken yalnız forvet transferi düşünürken ve transferin son 1 ayında kaybedersen onun yerini kapatma işini zor yaparsın.Arda gibi bir oyuncunun yarini doldurabilecek oyuncuyu takımı bırakmaz kolay kolay.Bırakması için yüksek paralar ister.Yönetimde suç yok suç en çok ben Galatasaray'lıyım havalarına giren ama takımını bir anda yüz üstü bırakabilen adamlarda...

kimlerde mesela taraftarlarda mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt