Görkem KARAKÖSE
Tecrübeli Üye
- 4 Ocak 2009
- 4.730
- 0
- 1.331
Cevap: Transfer Nöbeti
Uğraşmayın adamımla
Bu ne samimiyet len![]()
Uğraşmayın adamımla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne samimiyet len![]()
Zoru başarmışsın.
Podo... dediğin anda telefondan gelme ihtimali yüksek "biipp biiipp biiiiiiiiippp" sesini fazla ciddiye alma.

Mutluyum samimi olmak istedim![]()
kimlerde mesela taraftarlarda mı ?
Arkadaş bu yazıdan sonra nasıl taraftarı çıkarabiliyorsun anlayamıyorum.Arda Turan'ın ta kendisini kastettim...
Bu senin avatardaki goruntuyu sen fenerli degilsin, yaktin feneri vs diyen bir taraftara birseyler soylerken veriyor. Birseyler diyorum cunku gazetecilerde anlamamis ne dedigini.
Sol açık,forvet,solbek,stoper hepsi eksik:SS:
Uğraşmayın adamımla![]()
vaaay kimler gelmiş
beyler kızın birine yanlışlıkla inciden bir swf attım swf öyle böyle birşey değil![]()
Ben mutlu değilim Baros gitsin yerli ve yabancı forvet gelsin birde sol açık takım tamamlansın artık...
Aga 3 transfere bakıyor şampiyonluk.. Bir sol açık bir ofansi yüksek orta saha bide forvet. Bunlardan en az biri yerli olmak zorunda.büyük ihtilal forvet yerli olabilir adayların sercan veya (süper ligteki en iyi 5 yerli forvetten biri olduğuna inandığım) necati ateş..
Ben mutlu değilim Baros gitsin yerli ve yabancı forvet gelsin birde sol açık takım tamamlansın artık...
Bu kısa sürede bu isteğin hayal olarak kalır benden söylemesi![]()
Nedir o dedeleri mi attın yoksa![]()