Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Zoru başarmışsın.

Podo... dediğin anda telefondan gelme ihtimali yüksek "biipp biiipp biiiiiiiiippp" sesini fazla ciddiye alma.

Bu senin avatardaki goruntuyu sen fenerli degilsin, yaktin feneri vs diyen bir taraftara birseyler soylerken veriyor. Birseyler diyorum cunku gazetecilerde anlamamis ne dedigini.

ahmetcakar1 ahmetcakar

ama ben gidicem, biliyorum ki baskalari gelecek! bir ahmet gider, bin ahmet gelir!!! bir gün gelecek yadigar ve feride de gidecek!

19 saniye önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla

ahmetcakar1 ahmetcakar

çöktüm mü tam çöküyorum! tüm kurumlarimla! ama görünen o ki bu gece benim ersin'deki son gecem! cocuk bunaldi! nezaketinden bi sey demiyor!

bu adam öldürücek beni :asd:

herkese iyi geceler.herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım. saglıcakla kalın.

Aga 3 transfere bakıyor şampiyonluk.. Bir sol açık bir ofansi yüksek orta saha bide forvet. Bunlardan en az biri yerli olmak zorunda.büyük ihtilal forvet yerli olabilir adayların sercan veya (süper ligteki en iyi 5 yerli forvetten biri olduğuna inandığım) necati ateş..

Aga 3 transfere bakıyor şampiyonluk.. Bir sol açık bir ofansi yüksek orta saha bide forvet. Bunlardan en az biri yerli olmak zorunda.büyük ihtilal forvet yerli olabilir adayların sercan veya (süper ligteki en iyi 5 yerli forvetten biri olduğuna inandığım) necati ateş..

Bak belli maddeleri eklerseler sözleşmesine isterim Necati'yi. Şuan en iyi zamanlarında tecrübe olarak. 10 nomero da oynayabiliyor.

sercani arti bir sol acik alip kapatalim transferi

simdiye kadar hic o kadar fazla bonservis ödemedik

sol acik icin kesenin agzi biraz acilabilir bence

arshavin/podolski ikilisinden biri gelirse mükemmel olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt