Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kankeyta kizma keyta pahali diyosun almiyosun, podolski yalan oldu, sikinti bitek solda olsa, savunmanin gobegi SOS veriyor kimse donup bakmiyor ustune basiyor SEMIH KAYA zanin yerine oynatilmali!!

Bide bukadar bekletilmez transfer, futboldan iyice soguttular. Bu sene boyle gider, seneye playoffu kaldirirlar bizde kaldigimiz yerden devam ederiz.. Ha transfer yaparmiyiz? Vallaha yoneticiler biraz daha cimrilik yaparsa seneye bakmamiz lazim hangi oyuncunun kontrati bitiyor ona gore dedi kodular hazirlanir, bize haram 7-9 milyon verip oyuncu almak.

Ama gelgörki "evi" ve "giyeceği numarası" konuları altındaki yorumlarda hala "büyük kaptan" diye hitap eden ergen dolu. Yazık oldu gerçekten.

galatasaray ın yetiştirdigi iyi bir oyuncu olarak anılmalıdır büyük kaptan diye hitap edersek metin oktaya turgay şeren e baba gündüze uefa finalinde çıkık kolla oynayan bülent korkmaz ve adını sayamadıgım nice efsane kaptana ayıp olur

Borsaya bildirirler sonra necatinin at kuyrugu var diye, (haldune gicik ya bazilari) bu transferden vazgecerler.

galatasaray ın yetiştirdigi iyi bir oyuncu olarak anılmalıdır büyük kaptan diye hitap edersek metin oktaya turgay şeren e baba gündüze uefa finalinde çıkık kolla oynayan bülent korkmaz ve adını sayamadıgım nice efsane kaptana ayıp olur

Aynen öyle. Altyapımızdan çıkmış yetenekli bir oyuncudur gözümde. Saygım bu kadar. Fazlasını göstermek haksızlık oluyor.

Necatinin verdiginin 10 da 1 ini vermedi Arda

arda bir şey yapmadan efsane oldu nasıl olduysa artık demek yerli kalitemiz o kadar diptiki ardayı efsane yaptılar arda efsane olacak hiç bir şey yapmamıştır bu kulüpte hakanı arifi ümiti hasan şaşı caponesi daha sayacak nice insan var... galatasaray taraftarı arif gibi birini bile ardanın gerisinde görüyordur eminim. arda bu büyük isimlerin yanına yaklaşamaz onu geçti iliç-song-mondragona bile yaklaşamaz

Forumda gergin bir hava seziyorum bir an önce transfer yapılsada bu hava dagılsa.

Aynen yahu hemen birden büyük kaptan denmeye başladı büyük şeyler katmadı bence klübe..

Arda'yı 2 döneme bölmek lazım. 2008 ve sonrası. 2 sezon yattı geçti. İşte. Fazlada abartmayalım. Kaptanlığı hakedecek hele hele Büyük Kaptan olacak biri değildir. Haa gider ilerde gelir işin hakkını verir bilemeyiz.

bizim taraftar hasan şaş gibi bir adama laptop fırlattı ardaya bir şinema tepkisi oldu hasan o kadar tepki vermedi arda kadar arda ben herşeyin en doğrusunu yapıyorum havasındaydı büyük yıldız olmasında medyanın payı varsa ardanın daha çok payı var

ardanın kaptan olduğu seneler galatasaray tarihinin en fiyasko seneleridir gerisini siz düşünün artık büyük kaptan!

ardanın kaptan olduğu seneler galatasaray tarihinin en fiyasko seneleridir gerisini siz düşünün artık büyük kaptan!

benim moralimi veya sinirimi bozan kötü performansı degil olur tabi her futbolcunun olur ama sen agustos ayının ortasında hocanı yetiştigin klubunu sana en cok ihtiyacı oldugu kritik senesinde bırakıp gidiyorsan hele ki atl madrid gibi bir klup için(liverpool manu real benzeri olsa bişi demicem) afedersin ama yemişim kaptanlıgını

1 sezon boyunca sakattı bişey demedik sonra sakatlıgı geçti ama yinede oynamadı hakan şükür dediklerinde hep haklıymış ardanın doktoru arda coktan sahalara dönmeliydi derken arda sahada yoktu hakan şükür bence durumu piskolojik yada transferini düşünüyordur dedi herkes eleştirdi

ve şimdi arda atl madrid de hemen haberler arda cok çalışıyor şu kadar günde 5 kilo verdi en basitinden ulen 2 aydır takımla çalışıyorsun göt göbek geziyorsun galatasarayda veremedinde bir haftada madrid demi verdin diyesim geliyor

arda demişken artın bundan sonra milli takımda ki o eski ardayı kimse beklemesin derim ben çünkü avrupalı oyuncusuna şunu diyor sakatlanırsan ne beş kuruş alırsın zaten formayı kaptıracağın için yedek klübeli bir hayat artık seni bekler diyecek ve arda artık kastırmayacaktır tıpkı sociedad ve villarealde parlak yıllarını yaşayan nihatın milli takım performansı gibi

63241.jpg

"Alo Mondragon, ben Podolski..."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt