Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arda demişken artın bundan sonra milli takımda ki o eski ardayı kimse beklemesin derim ben çünkü avrupalı oyuncusuna şunu diyor sakatlanırsan ne beş kuruş alırsın zaten formayı kaptıracağın için yedek klübeli bir hayat artık seni bekler diyecek ve arda artık kastırmayacaktır tıpkı sociedad ve villarealde parlak yıllarını yaşayan nihatın milli takım performansı gibi

ardaya bir ultimatom verirler görür anyayı konyayı burda kendini kral zannediyordu galatasarayda yat milli takımda çoş sakat sakat oyna arda milli takımda oynadığının yarısını oynasa idi galatasarayda çok daha farklı konumlarda olurduk adam milli takımda messi kesiliyordu bizde sönüyordu resmen

benim moralimi veya sinirimi bozan kötü performansı degil olur tabi her futbolcunun olur ama sen agustos ayının ortasında hocanı yetiştigin klubunu sana en cok ihtiyacı oldugu kritik senesinde bırakıp gidiyorsan hele ki atl madrid gibi bir klup için(liverpool manu real benzeri olsa bişi demicem) afedersin ama yemişim kaptanlıgını

1 sezon boyunca sakattı bişey demedik sonra sakatlıgı geçti ama yinede oynamadı hakan şükür dediklerinde hep haklıymış ardanın doktoru arda coktan sahalara dönmeliydi derken arda sahada yoktu hakan şükür bence durumu piskolojik yada transferini düşünüyordur dedi herkes eleştirdi

ve şimdi arda atl madrid de hemen haberler arda cok çalışıyor şu kadar günde 5 kilo verdi en basitinden ulen 2 aydır takımla çalışıyorsun göt göbek geziyorsun galatasarayda veremedinde bir haftada madrid demi verdin diyesim geliyor

Bizde oynarken-sakat olduğunda Milli Takım da sıralıyordu gollerini :)

63241.jpg

"Alo Mondragon, ben Podolski..."

Fazla sıkma maçta seni bizim takıma aldırıyorum hee.Sonra başkanla beni papaz etme

Arda'da kendini çok abartıyor tavırlarından ben ''dünyayı ben yarattım'' dercesine hareket eden bir kişi seziyordum sahada.

Hep basın yüzünden eğer basın tarafından bu kadar şişirilmese belki daha çok gelişebilirdi ve bence elia arda'dan daha iyi.

Buradaki arkadaşlar kim olursa olsun arda'ya toz kondurmuyor,türkiye için iyi oyuncu ama La liga için çok süper bir oyuncu değil ama bana göre athletico'da başarılı olur iyi bir takım içerisinde oynayacak.

benim moralimi veya sinirimi bozan kötü performansı degil olur tabi her futbolcunun olur ama sen agustos ayının ortasında hocanı yetiştigin klubunu sana en cok ihtiyacı oldugu kritik senesinde bırakıp gidiyorsan hele ki atl madrid gibi bir klup için(liverpool manu real benzeri olsa bişi demicem) afedersin ama yemişim kaptanlıgını

1 sezon boyunca sakattı bişey demedik sonra sakatlıgı geçti ama yinede oynamadı hakan şükür dediklerinde hep haklıymış ardanın doktoru arda coktan sahalara dönmeliydi derken arda sahada yoktu hakan şükür bence durumu piskolojik yada transferini düşünüyordur dedi herkes eleştirdi

ve şimdi arda atl madrid de hemen haberler arda cok çalışıyor şu kadar günde 5 kilo verdi en basitinden ulen 2 aydır takımla çalışıyorsun göt göbek geziyorsun galatasarayda veremedinde bir haftada madrid demi verdin diyesim geliyor

adam burda ben oldum takımın kaptanı yıldızı 10 numarası havasında ne yapsa ceza yok kral o forması banko parası tıkır ama atleticoda kendini kabul ettirmesi lazım burdaki gibi sorumsuz olsun forma alması kolay olmaz o da biliyor

Podolski Ardadan daha iyi bir oyuncu net 10 milyona veriyorsa Köln beklemeyelim alalım

16.saniye

[video=youtube;oqteFsiQU6U]https://www.youtube.com/watch?v=oqteFsiQU6U&feature=related[/video]

Arkadaslar anlamadigim ne biliyomusunuz, neden genc 2 hadi maksimum 3 genc (altyapidan) oyuncuya soyle 10 mac arka arkaya sans verilmiyor hic? Zaten hersene sampiyon olan takim degiliz konum itibariyle, hic olmazsa futbolcu yetistirmis oluruz, Arifler, Hakanlar, Tugaylar vs. Yani gecen seneden berbat olacak degil. Inaniyorumki altyapidan gelen oyuncu Ayhandan, Zandan, Caglardan felan daha iyi yerlere gelecek olan oyuncular olurlar.

Podolski hakkında olumlu haberler gelmesi dileğiyle. Yarın umarım hareket olur, iyi sabahlar renkdaşlar :)

Arda ve Hagi hemen hemen ayni gol ve assist leri var. Arda Hagi kadar katki sagladi. Adam kendi parasiyla sinema kapatiyor, kendi taraftarindan kufur yiyor, Hagi UEFA finalinde kirmizi kart goruyor ama kimse birsey demiyor. Ardanin tek sucu duygusal olmasidir. Eger yaninda Popescu, Okan, Taffarel gibi adamlar olsaydi cok buyuk isler basarabilirdi.

Kaptanlik biryere kadar Ferhat takim kotuyse isterse kaptan Gerrard olsun. Gecen sezona bak adamlar feci bir sezon gecirdi.

Arda'da kendini çok abartıyor tavırlarından ben ''dünyayı ben yarattım'' dercesine hareket eden bir kişi seziyordum sahada.

Hep basın yüzünden eğer basın tarafından bu kadar şişirilmese belki daha çok gelişebilirdi ve bence elia arda'dan daha iyi.

Buradaki arkadaşlar kim olursa olsun arda'ya toz kondurmuyor,türkiye için iyi oyuncu ama La liga için çok süper bir oyuncu değil ama bana göre athletico'da başarılı olur iyi bir takım içerisinde oynayacak.

hacı belk, acı olacak ama messi ile ardayı karşılaştırıp arda iyi diyenler vardı bir zamanlar, uzaylı velet messi'den iyi diyenler, gülcan epey meksika çayı dağıtmış be :D

Arda ve Hagi hemen hemen ayni gol ve assist leri var. Arda Hagi kadar katki sagladi. Adam kendi parasiyla sinema kapatiyor, kendi taraftarindan kufur yiyor, Hagi UEFA finalinde kirmizi kart goruyor ama kimse birsey demiyor. Ardanin tek sucu duygusal olmasidir. Eger yaninda Popescu, Okan, Taffarel gibi adamlar olsaydi cok buyuk isler basarabilirdi.

Kaptanlik biryere kadar Ferhat takim kotuyse isterse kaptan Gerrard olsun. Gecen sezona bak adamlar feci bir sezon gecirdi.

Kafan mı iyi ? Lig için istatistike bakıp adam seçeceksek Alex tektir. UEFA sı var bunun. Attığı gollerin önemi var. Düz mantık bakmayın şu işe.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt