Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arda yı veya alex i george hagi yle kıyaslayanları şöyle alalım türkiye ligine degil dünyaya gelmiş birkaç nadide futbolcudan birinden bahsediyoruz

[video=youtube;SRlJHK_k6hQ]https://www.youtube.com/watch?v=SRlJHK_k6hQ&feature=related[/video]

2:50 deki pası şuan dünya üzerinde vericek kaç tane topçu var arkadaslar o mesafeden havadan gelen topu öyle isabetli bir şekilde atmak bırakın atmayı kontrol etmek bile zordur

acaba onun gibi bir adam daha gelcek mi bu ülkeye çok özledik 10'un restiallerini

yaw roma osvaldo ya 15 milyon euro vermiş vucinic menez gibi adamları satıyorsun osvaldo yu alıyorsun nasıl bi zeka dır bu

şimdi biz Elia ile mi ilgileniyoruz Elias ile mi beyler kafam karıştı ?

2 si ile de ilgilenmiyoruz kardeşim uydurma bunlar

elia juventus u reddetti ancak chelsea veya arsenal barca real gibi kulüplere gidecegini söledi

elias zaten orta saha oyuncusu nabacaz onu sol acık lazım bize atletico yabancı statüsü yüzünden satıyor hemen atlıyalaım onu bekliyor zate atletico sora arda dan gelicek para iyice sıfırlansın

Sanırım yine son gün hiç gündeme gelmeyen isimler gelecek gidişat onu gösteriyor.

podolski ve sercani al. yekta kalsin. bunlar yeterli. cok mu zor???

Podolski olmuyorsa Yossi Benayoun'a yönelebilir yönetim ve o transfer çok rahat bitirilebilir.

yıl 2010-2011

204746_Galatasaray_SK.jpg

yıl 2011-2012

204750_Galatasaray_SK.jpg

Hadi artik yönetim tarihi firsat bu, iki üc iyi transferle tarihi fark atariz rakiblere playoff baslamadan biter.

anlamadim konu ise fatih terim hep maliyeti yüksek oyunculari veto ediyor, ozaman neden böyle oyunculara yöneliyoruz ve zaman kaybediyoruz ?

gunaydin. iyi nobetler :-)

forumda attigim eski mesajlarim gorunmuyormus.

neden gorunmedigi hakkinda bilgisi olan var mi?

tesekkurler,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt