Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gunaydin. iyi nobetler :-)

forumda attigim eski mesajlarim gorunmuyormus.

neden gorunmedigi hakkinda bilgisi olan var mi?

tesekkurler,

kendi isteğinle sildiğini düşünmüştü bazıları. İnsanlar çok merak ediyorlar,iki gündür senin yolunu bekleyenler oldu :) net bilgiler var mı transfer ile ilgili.

Herkese günaydın.Şeref Aydın'a birkaç sorum olacak ama transfer değil.Öncelikle bu kadronun lige yeteceğini düşünüyor mu?Bizim bir scout ekibimiz var mı?Herkes transfer istiyor ama ben kulübün maddi olanaklarını merak ediyorum yani 1-2 yıldız transferinde kulüp maddi açıdan çok zorlanacak mı?Eğer öyleyse ben transfer yapılmaması taraftarıyım.Şeref Aydın'dan bir zahmet cevap bekliyorum vermessede canı sağolsun:))

gunaydin renkdaslar,

Demin ruyamda Keita yi yine de aliyormusduk. hayirlisi. ruyalar genelinde terse cikar derler, neyse artik ruyamiza bile giriyor transferler :asd:

insalah podolski, sercan gelir de az rahatlariz.

şeref abi senin forumdan ayrıldığını söylediler .. eleştirileri kaldıramayıp sinirlenip üyeliğini sildiğini sandık :)

Takımın yerli kalitesi yerlerde sürünürken,hala Sercanı almayışımıza ve onu istemeyenlerin olduğuna inanamıyorum. Tamam bu adam disiplinsiz fakat burası da Bursaspor değil. Fatih Terim,Hasan Şaş,Albayrak var kolay değil Bursa'daki gibi dağıtmak.Çok değil daha geçen dönem daha geçen sezon Sercan için 7-8 milyon eurolara çıktığımız söylenmiyor muydu? Şimdi 3e bu adamı almamak neden.Sercanın yeteneklerini tartışmam,fakat yeterli değil,eğitici bir hocanın elinde yontulması lazım.Olmayan rotasyonumuz için çok değerli olacaktır transferi.Bu maliyete de transfer edebileceğimiz Türk yok zaten.Bu sayede de kaynağı başka transferlerde kullanabiliriz...

hafta sonu pek gelisme olmaz. bekleyecegiz.

su aralar pek musait degilim.

en kisa zamanda tekrar gelecegim.

sevgilerimle,

mert çetini geri istiyoruz demiş evren göz. mert çetininde portekizce sağlammış sanırım. marlos yada diego mu geliyor acaba???

Herkese günaydın.

Hayırlı nöbetler..

Bu hafta sonu transfer sadece bizde olmuyor galiba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt