Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya bırakın Beyler Sercan Bursa 'da bile ilk 11 'de oynayamıyor doğru düzgün , kalite yok sadece biraz potansiyel var o da hızından kaynaklanıyor , Hızı ve dribbling 'i sizi aldatmasın hız ve dribbling çok önemli birşey olsaydı Eden Hazard bu konuda bana göre Avrupa 'nın en iyisi ama hala Lille 'den kurtulamadı çünkü oyunu kafasında oynayamıyor ve şut , pas , orta açma yeteneği kötü Hazard 'ın

Kurtulamadı değil Fransa liginde oynayan gençler nedense ilk parladıkları sene hemen gitmeyi tercih etmiyorlar.

RizesporFan Çaykur Rizespor

Rizespor'un Galatasaray'dan istediği stoper Semih Kaya transferine Fatih Terim'den onay çıkmadı..

boşverin nöbet tutmayı renkdaşlar. Biz ardadan gelen paradan elimizde ne kaldıysa, kalan paraya 2 oyuncu alıp kapatmak istiyoruz transferi. büyük ihtimalle elias alınır. ikiinci ismi bilmiyorum ama ucuz yollu bir oyuncu olacağından şüphem yok.

Bekleyenler için iyi nöbetler. ALLAH'a emanetsiniz. kolay gelsin..

tuttugum takimlar galatasaray ve arsenal...yani bu hafta toplam en az 6 transfer bekliyorum sahsen...ne kadar bahtsiz adammisim ben ya :lol:

Ve şunu da söyleyim Sercan Yıldırım asla videolarına bakılıp yorum yapılacak bi oyuncu değil , maç içinde kaptırdığı boşa harcadığı topları sayamazsınız bile çok berbat Sercan bizim takımda olmaz

Leandro Damiao ve Marlos ' u alıp transferi kapatmalıyız toplam bence bunlara 11-12 felan öderiz , ayrıca yıllık da fazla istemez bu Brezilyalılıar :-)

tuttugum takimlar galatasaray ve arsenal...yani bu hafta toplam en az 6 transfer bekliyorum sahsen...ne kadar bahtsiz adammisim ben ya :lol:
bende bi zamanlar arsenalli desteklerdim ama arsene wenger yüzünden sogudum.Arsenal gibi büyük bir takımı cocuk yetiştirme yurduna cevirdi elinde süt ile gezmedigi kaldı.:asd:

drenthe bizim sol kanata hafif kalır.oyunu açamaz ileriye gidemeyiz.

Yapma ustam, Royston Drenthe yardirir sen ne diyon allahini seversen ya.. Adama sen savunma yap ileri gitme dersen gidemeyiz ileriye haklisin ama ona gorevi ver ileride gezin diye.. bak bakalim napiyor :)

bu atl.madrid şuan ki haliyle bi cacık yapamaz forlanı agueroyu gönderince takım cılız kalmış falcao ve arda gelince değişir sanırım durum şuan ki takımda izlenicek bir reyes var oda tek başına bir nane yapamaz gibi

bu atl.madrid şuan ki haliyle bi cacık yapamaz forlanı agueroyu gönderince takım cılız kalmış falcao ve arda gelince değişir sanırım durum şuan ki takımda izlenicek bir reyes var oda tek başına bir nane yapamaz gibi

aynen öyle, hic tat vermiyo simdiye kadar...bari arda oyuna girse ikinci yari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt