Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
poldi eger gelirse seref aydin'a ozur borcu olanlari aramizda gormek isteriz ;-)
Hangi parçasını fenere bırakmıştribundergi Tribun Dergi
Diego Lugano: ''Bir parçam burada kalıyor, bir gün geri dönmeyi mutlaka isterim''
Çok palavracı bu be![]()
aynen yası 30 u gecmiş hala bir gün dönerim diyor ya :lol:tribundergi Tribun Dergi
Diego Lugano: ''Bir parçam burada kalıyor, bir gün geri dönmeyi mutlaka isterim''
Çok palavracı bu be![]()
Ya arkadaşım Sao Paulo'da kadroya giremeyen maçını izleyen olmadıgı gibi youtube'deki videoları bile berbat olan bir oyuncu almak kumar bile değildir bildiğin elinde patlar yaşı genç olur alırsın gelmiş 23 yaşına
elianin paslarida cok iyi gibi videoya bakarsan
Elianin defansa yardim = 0
umrumda degil, bize su an ofansta is yapicak 1 herif lazim
bakin arkadaslar, solda oynicaksa bu is Baltayla olmaz. solda balta+elia zor. niye? balta öne cikdimi, geri gelene kadar gol yeriz. Elia zaten geri gelmez. en iyisi arshavin!
iyide renkdas görende zanneder ki arshavin savunmaya destek veren bir oyuncu.oysa arshavinin de savunmayla pek alakası yoktur.ama tabi kide en iyisi Arshavin :tiphat:bakin arkadaslar, solda oynicaksa bu is Baltayla olmaz. solda balta+elia zor. niye? balta öne cikdimi, geri gelene kadar gol yeriz. Elia zaten geri gelmez. en iyisi arshavin!