Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Baskı yapalım yönetime. Riera ile Benayoun nedir ya ? Dalga mı geçiyorlar bizimle bunlar ?

Türkiye'de Benayoun'u nasıl beğenmezler Barış Özbek izledikleri halde..

Benayoun Türkiye'ye fazla bir oyuncu iddia ederim,Riera yumuşak stil onu bende istemem he tut ki ikisi geldi bence gene süğer transfer olur..

Gözünüzü çok fazla yükseklere dikmeyin geçen sene ki dandik kadromuzu aklınıza getirin ve senin ya..

1.100.mesajım Riera veya Benayoun'un gelmemesi adına gelsin..:D

OSasuna dan Lamah gelsin daha iyi sol kanat icin, makine gibi vallah.. ve genc. madrid in sag kanatini felc etti .

Bilgisayarı karnınıza koymayın lan çok pis oluyor.

Damiao Elia gelir transfer kapanır.

Türkiye'de Benayoun'u nasıl beğenmezler Barış Özbek izledikleri halde..

Benayoun Türkiye'ye fazla bir oyuncu iddia ederim,Riera yumuşak stil onu bende istemem he tut ki ikisi geldi bence gene süğer transfer olur..

Gözünüzü çok fazla yükseklere dikmeyin geçen sene ki dandik kadromuzu aklınıza getirin ve senin ya..

Benayoun'u bana anlatma. Kaç maçını canlı izledim o adamın. 2-3 sene önceki hali olsa neyse de şimdi bildiğin çöp. Zaten 31 yaşında. Hoş önceki hali olsa bırakılar mı zaten. Iskartaya çıkmış, çöp mü gelecek bu takıma ?

Beyler Elia için kampanya başlatalım diyecem ama yönetime ayıp olur o adam bu yaşta Türkiye'ye zor gelir açıkcası, Poldi'ye yoğunlaşmamız lazım..

Elia ve Sercan gelsin transfer kapansin, 2 tane genc ve yetenekli futbolcu ile iyi bir transferini dönemini geride birakmis oluruz.

33lük Ujfalusi'ye bile bu haliylen hayran olan arkadaşlar Benayoun size Gerrard gibi gelir emin olun..

Biz kaç senedir adam gibi topçu görmedik ve o bakımdan isimlere takımlara göre takılmayın Chelsea'de izledim abi hiç iyi değildi diyerek,zaten biz bir Chelsea değiliz..

Gelecek adamlara biraz daha objektif bakıp takımın ve ülkenin futbol kapasitesine bakın öyle konuşun bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt