Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

benayoun gelirse daha mac falan izlemem..

Benayoun'u bana anlatma. Kaç maçını canlı izledim o adamın. 2-3 sene önceki hali olsa neyse de şimdi bildiğin çöp. Zaten 31 yaşında. Hoş önceki hali olsa bırakılar mı zaten. Iskartaya çıkmış, çöp mü gelecek bu takıma ?

Kewell'da çöptü?

33lük Ujfalusi'ye bile bu haliylen hayran olan arkadaşlar Benayoun size Gerrard gibi gelir emin olun..

Biz kaç senedir adam gibi topçu görmedik ve o bakımdan isimlere takımlara göre takılmayın Chelsea'de izledim abi hiç iyi değildi diyerek,zaten biz bir Chelsea değiliz..

Gelecek adamlara biraz daha objektif bakıp takımın ve ülkenin futbol kapasitesine bakın öyle konuşun bence..

31 yaşında benayoun'a süperstar muamelesi yapmanın mantığı yok culio'nun daha teknik versiyonu adam sırf israilli olduğu için büyük takımlarda oynuyor..

Elia'yı alsak bütün dertler bitecek birde leandro damiao ...

Keşke keşke :D

benayoun dan bizim ligde cok var, ceyhun eris mesela benayoun dan daha kaliteli..

marlos sol açık sag açık 10 numarada oynuyor , ellias ise 10 numara diye biliyorum ben :)

Elia haberleri Alman Basininda artmaya basladi, üstelik kaynaklari türk gazeteleri falan da degil, kendi kaynaklari...

Benayoun bu ülkede hangi takıma gelirse gelsin her maç sorun çıkar.Liverpool sezon başında Asya turnesi yaptı Malezya XI ile oynadı herkes yuhluyordu aynı anda ayağına top geldiğinde adamı.Burada da hiç farkı olmayacak.Kayseri'ye,Bursa'ya,İnönü'ye gidildiğinde hep aynı sorun olacak pankart-madde vs.Maalesef siyasi sebeplerden ötürü.

Oha ya bu kadarda olmaz ee neden Barcelona'da bir tane Amerikalı yok :D

Pasaportu geçmiyor mu? :D

Siz harbiden kafayı yemişsiniz ya..

Kewell'da çöptü?

Ben Kewell'ı son senelerde izlemedim, geldiğinde de doğal olarak bir yorumda bulunmamıştım. İyi performans verdi helal olsun dedik. Ama kabul etmeliyiz ki sadece bir sezon oynadı. Diğerlerinde tam randıman alamadık hiç.

Fakat Benayoun'u izlemiş bir adam olarak diyorum ki bu adam gelirse hiç bir şey yapamaz. O kadar da iddialıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt