Serkan Özgür
Kırmızı Üye
- 1 Temmuz 2010
- 2.249
- 317
- 1.493
Cevap: Transfer Nöbeti
Riera ile ilgilenmemiz bile büyük bir skandaldır...( eğer doğruysa )
Riera ile ilgilenmemiz bile büyük bir skandaldır...( eğer doğruysa )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçta ardanın pek bi havası yokmuş izliyorum şuan da
benayoun dan bizim ligde cok var, ceyhun eris mesela benayoun dan daha kaliteli..
Slm nasıl geçiyor nöbet arkadaşlar..
Oha ya bu kadarda olmaz ee neden Barcelona'da bir tane Amerikalı yok
Pasaportu geçmiyor mu?
Siz harbiden kafayı yemişsiniz ya..
Bence'de..Gıcık,mıcık ama üstelik Müslüman..Bu işin şakası tabii,ciddi'ye alıp Faşistlik yaptığımı sanmayın..
Bugüne bugün,Sosyalistiz Elhamdulillah..![]()
elia buyuk bir hayal, ama alinirsa buyuk bir basari, problemi bonservisi, en az Arda in satis fiyati kadar.. biz verirmiyiz soru isareti..
Machester City'den bir paket yapsak
Shaun Wright Phillips (sağ-sol farketmez yardırır)
Craig Bellamy (Yıllardır beğendiğim bir oyuncu Elmander'in yerine alınsaydı çok fayda sağlardı halada alınabilir forvet hattının heryerinde oynuyor)
Vladimír Weiss (XX-Selcuk-Melo ortasahasında kullanılır kanatlara alternatif olur)
Makul bir ücrete alırız üçünüde
Barça örneğinden sonra bi daha sana cevap yazmıyorum hacı
Irkçılık olucak ama bazı güçler tarafından biyerlere gelen yahudilerden israillilerden nefret ediyorum Türkiye il sınırlarının içine dahi girmesinler mümkünse galatasaray'da oynamayı bırak...
Machester City'den bir paket yapsak
Shaun Wright Phillips (sağ-sol farketmez yardırır)
Craig Bellamy (Yıllardır beğendiğim bir oyuncu Elmander'in yerine alınsaydı çok fayda sağlardı halada alınabilir forvet hattının heryerinde oynuyor)
Vladimír Weiss (XX-Selcuk-Melo ortasahasında kullanılır kanatlara alternatif olur)
Makul bir ücrete alırız üçünüde