Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Riera ile ilgilenmemiz bile büyük bir skandaldır...( eğer doğruysa )

Beyler isimler belli. Artık bu saatten sonra çok süpriz olmaz. Anlaşılan isimler Diego,Benayoun,Marlos, Elia için görüşülüyor,Podolski ve Arshavin için bekleniyor .Neden bekleniyor derseniz yüksek maliyetlerinden dolayı. İmparator yarın karar verecek...

Maçta ardanın pek bi havası yokmuş izliyorum şuan da

İlk maçına göre idare ederdi. Oyuna girdikten sonra sağ kanatta Reyes'in gölgesinde kaldı, etkisizdi. Reyes'in 2-3 adım arkasında gölgesiydi desek doğru olur. Sonra maçın bitimine 10-15 dakika kala sola geçti, sağa göre nispeten daha hareketlidi.

elia buyuk bir hayal, ama alinirsa buyuk bir basari, problemi bonservisi, en az Arda in satis fiyati kadar.. biz verirmiyiz soru isareti..

brezilya ligini benden soracaksınız Flamengo,sao paulo,corintias şampiyonluk yarışında. bu üçünün maçlarını özetlerini kaçırmıyorum :D

İnşAllah Flamengo şampiyon olur

ronaldinho reis ya :D

Oha ya bu kadarda olmaz ee neden Barcelona'da bir tane Amerikalı yok :D

Pasaportu geçmiyor mu? :D

Siz harbiden kafayı yemişsiniz ya..

Barça örneğinden sonra bi daha sana cevap yazmıyorum hacı :D

Irkçılık olucak ama bazı güçler tarafından biyerlere gelen yahudilerden israillilerden nefret ediyorum Türkiye il sınırlarının içine dahi girmesinler mümkünse galatasaray'da oynamayı bırak...

Machester City'den bir paket yapsak

Shaun Wright Phillips (sağ-sol farketmez yardırır)

Craig Bellamy (Yıllardır beğendiğim bir oyuncu Elmander'in yerine alınsaydı çok fayda sağlardı halada alınabilir forvet hattının heryerinde oynuyor)

Vladimír Weiss (XX-Selcuk-Melo ortasahasında kullanılır kanatlara alternatif olur)

Makul bir ücrete alırız üçünüde

Abi bunlar neyi bekliorlar delirmemek elde değil ya bir hafta kaldı ya

Ben eger birsey biliyorsam, Büyük Baskan Arda´nin yerini saglam bir adamla doldurur. Bu isimler de Riera ve Benayoun olmaz. Cok eminim. Kaldi 1 hafta zaten. Cabuk gecer. Ben yönetime de Fatih Terim´e de cok güveniyorum.

elia buyuk bir hayal, ama alinirsa buyuk bir basari, problemi bonservisi, en az Arda in satis fiyati kadar.. biz verirmiyiz soru isareti..

Poldi'ye pahalı diyen yöneticiler elia'nın bonservisini duyunca koşarak kaçar ordan çok net :D

Elia ve Benayoun un birbirlerinin alternatifi olması düşüncesi çok saçma

Craig Bellamy (Yıllardır beğendiğim bir oyuncu Elmander'in yerine alınsaydı çok fayda sağlardı halada alınabilir forvet hattının heryerinde oynuyor)

Vladimír Weiss (XX-Selcuk-Melo ortasahasında kullanılır kanatlara alternatif olur)

Shaun Wright Phillips QPR'de değilmi

Barça örneğinden sonra bi daha sana cevap yazmıyorum hacı :D

Irkçılık olucak ama bazı güçler tarafından biyerlere gelen yahudilerden israillilerden nefret ediyorum Türkiye il sınırlarının içine dahi girmesinler mümkünse galatasaray'da oynamayı bırak...

Ya neden o zaman Dünya'nın en yeteneksiz futbol yerlerinden biri İsrail..

Kardeşim herşeyede siyasal bakmayın ya..

SWP bitti artık. Koşmaktan başka bir şey yapmıyor o da. Bellamy zaten Cardiff'te oynuyor yanılmıyorsam, gereksiz olur. Weiss'e hayır demem ama onu da onlar vermez.

GSYİAD Başkanı :

Bazı GS liler transferleri az buluyor. Benim gibi mali durumu bilenler ise bu kadar transferi bile nasıl yapabildiklerine hayret ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt