Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

futbola yatırım yok da ondan, abd çok mu iyi futbolda daha yeni yeni kıpırdanıyolar..

abuk sabuk örneklerle gelmeyin bana benayoun sırf israilli oyuncu yok piyasada sempatiktir filan getirelim bi görelim diye premier ligde oynamış bir oyuncudur çok net ayrıca vasat bi oyuncu benim futbol görüşüme göre 31 yaşında ayrıca kalsın ben popito'yu tercih ederim ona her ne kadar solda oynayamasa bile..

Keita'yı istemeyenler mutludur şimdi umarım görünüş o ki onun gibi bir kanat oyuncusu alamayacağız.

Yemin ediyorum Riera ya da Benayoun alınacaksa transferi şu an da bitirmeye, transfer yapılmamasına razıyım.

Biri çıkıp 20 milyon Euro bağışlasa'da Damiao ve Elia'yi alsak.:D

Hamburg tarafından doğrulanmış mi Elia ile ilgilendiğimiz.

ya yeter ulan bir kerede kusursuz bir transfer dönemi geçirelim riera vereceğin paranın üstüne koy al elia'yı podolski'yi ya yeter artık

Ben senelerdir bu kadar klas futbolcunun ayni dönemde transfer edildigini görmemistim. Ben mutluyum acikcasi. Cünkü gercek anlamda klas futbolcular transfer ettik. Aldigimiz oyunculari Arsenal alsaydi sasirmazdim. O derece yani.

Ciddi eksiklik sol kanat su anda.

----------Muslera---------

Sabri Ujfa Ceyhun Eboue

-------Melo Selcuk-------

Kazim----------------Elia

-------Baros Damiao----

cok güzel olurdu...

edit: 7 yabanci :( ne kadar balta'dan kacmaya calissam, yakaliyor beni...

----------Muslera---------

Sabri Ujfa Ceyhun Eboue

-------Melo Selcuk-------

Kazim--Transfer-----Elia

----------Baros----------

cok güzel olurdu...

Transfer yerine yabancı etireceksen her maç 3-0 yeniliriz :D

7 yabancıyla oynarız artık anlayın kardeşim sol tarafa alınacak yabancı son yabancı olacak ilk 11 için..

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya bayılıyoruz. Riera için allah korusun diyip Marlos'u isteyenler var.

İyi nöbetler :-)

Elia'nin gelmesi imkansiz. Dün de demistim. Bence cogu kisi Elia ve ELIAS'i karistiriyor. Büyük bir skandal olur düsünsenize Elia'yi bildiriyoruz ve Elias geliyor :) :) :)

Saka bir yana, Elia Juventus yada Arsenal'a gider.

Benayoun simdilik en büyük ihtimal bizim icin. Dün yunan bir arkadasima Riera konusunu sordum. O da dogruladi, yunan basinininda da bizimle adi geciyormus, ama gidecegini sanmiyor diyor kendisi.

Kaldik Benayoun'a :) hayirlisi olsun ne diyelim

Galatasaray'da görevli olmasi saygi göstermem icin cok cok yeterli kardes.

Hatta zerre kadar sevmiyorum ama saygim sonsuz, isin ucunda Galatasaray var...

Zerre kadar sevgiyi de haketmiştir be renkdaş ama sana da saygı gösteriyorum:)Galatasaray dedinmi işler değişir haklısın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt