Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

toulouse psg maçını izleyen var mı

transfer yapamayacağız gibi hissediyorum..bu zamana kadar herşey olurdu,2 gün kalmış yönetim hala iç çekişme içinde..

son şike olayları ve bizim yönetimin anlamsız çekişmeleri yüzünden soğudum futboldan..olan terime olacak ona üzülüyorum,ardada gitti yerine adam gibi oyuncu getirilmedi.

bu sezon çok sıkıntı yaşayacağız,arda kalsaydı bunu söylemezdim belki ama şuanki kadro yapımız ile bu sezon baya zorlanacağız.

Arshavin kafasında çok şey bitirmiş gibi maçta.

Basında çıkan haberlere göre Podolski'ni askıya alınmasının sebebi, bizimkilerin 10 milyon €'ya çıkmak istememeleri değil, Podolski'nin o kadar etmeyeceğini düşünmeleri. O paraya Elia'ya alırız demiş FT, onlar da teklif götürmüşler. Podolski'nin fiyatını düşürmek için bir taktik de olabilir.

Elia tabii ki daha iyi bir transfer olur, hem yaşı hem de yetenekleri itibariyle. Ama takıma daha fazla katkı sağlayıp sağlayamayacağı konusunda şüphelerim var. Hamburg'da tutunamaması iyi bir gösterge değil, sebepleri iyi irdelenmeli.

Elia 15, Podi 10 ise ben Podi'yi tercih ederim. İkisi de 10 ise o zaman Elia.

vargas'ı ikisinede tercih ederim..hem grande terim'in florentina'yla ilişkileri iyi..neden olmasın :P

Arkadaslar yönetim icerisinden müthis bir duyum aldım..

5 Eylül'e kadar 1-2 tane transfer yapılacakmıs..

Hayırlı Ugurlu Olsun :lol:

bugün ardayı izledim çok değişik bir adam valla üzüldüm , hiçbir topu harcamıyor , birde sabriye bak. sabriye uzun pası yasaklamak lazm

bugün ardayı izledim çok değişik bir adam valla üzüldüm , hiçbir topu harcamıyor , birde sabriye bak. sabriye uzun pası yasaklamak lazm

aynen ya kısa süre oynadı ama çok güzel oynadı. tek sorunu sakatlık ama ispanyada çok sakatlanmaz. orası türkiye değil. ne diyim valla yerli kalitemiz bu kadar dandikken Türkiyenin en iyi yerli oyuncusunu kaybettik

Elia ile Podolski kıyas yapmaz. Podolski her türlü ağır basar. Elia'ya vereceğimiz parayla, o paraya çok daha iyisini buluruz.

Elia haberleri artmiş,gündemde olduğu kesin de almak zor.

Selamün Aleyküm renkdaşlar, var mı gelişme veya duyum?

öfffff

ağustos sonuna geldik

bundan sonra kimse çıkıp kampa kadar bitirecez demesin u senede bitmediyse bundan sonra hiç bitmez

yalancı durumuna düştü bu yönetim.........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt