Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Öncelikle teşhisi iyi koymak lazım, biz gol sıkıntısı değil, yaratıcılık ve pozisyon sıkıtnısı çekiyoruz. Podolski 3.bölgede çok daha tehlikeli bir oyuncu ancak topu oralara getirecek, pozisyon yaratacak adam olmadıktan sonra bu bir işe yaramaz. Bizim topu ileriye taşıyacak bir oyuncuya ihtiyacımız var, top oraya geldkten sorna golü Kazım da atar, Baros da. İstatistiki açıdan bakarsak yanılırız. Ancak Podolski'nin de gelmesini isterim tabii ki, yine sevinirim. :)

Senin için de Diego'yu alalım tamam.

Yine aldık herkesi of :)

Öncelikle teşhisi iyi koymak lazım, biz gol sıkıntısı değil, yaratıcılık ve pozisyon sıkıtnısı çekiyoruz. Podolski 3.bölgede çok daha tehlikeli bir oyuncu ancak topu oralara getirecek, pozisyon yaratacak adam olmadıktan sonra bu bir işe yaramaz. Bizim topu ileriye taşıyacak bir oyuncuya ihtiyacımız var, top oraya geldkten sorna golü Kazım da atar, Baros da. İstatistiki açıdan bakarsak yanılırız. Ancak Podolski'nin de gelmesini isterim tabii ki, yine sevinirim. :)

bize zaten 2 oyuncu lazım sadece podolski yetmez..1 tanede ofansif ortasaha almalıyız...yoksa gol atmada sıkıntı yaşıcaz

keşke barosu satıp ereni falan alsak..yada begenmesemde mevlutu..o zaman orta saha söle olabılırdı :

-----melo selcuk-----

kazım diego podolski

--eren veya mevlut--

diego yerine lucho,renato olabilir ;)

Hagi'yi alalım. Hadi Ergun Baba getir bize Hagi'yi.

abi işte bu ya millet öyle bir konuşuyor ki sanki her topu aldıgımızda rakip takım ceza sahasına giriyoruz da orda forvet veya kanatlar kaçırıyor sanıcak bizim sorunumuz topu ceza sahasına taşıyamamakta bunu birtek liverpool maçında yapabildik oda kısıtlıydı ondada hem baros hem elmander acımadı bize kesinlikle kanatta topu aldımı taşıyacak oyalıcak bir oyuncu lazım ortasahamız biraz agır ancak rakip takım sahasına yerleşiyor takımın defansı saymıyorum busene önümüzdeki sene ayar verilir solbek vs.. 2 eksigi var busene kanatlarda topu taşıyacak top saklıyacak fizikli teknik yaratıcı bir adam ve ön ortasahada yaratıcı teknik insiyatifi eline alıcak bir oyuncu

tekrarlıyorum bizim sorunumuz bitiricilik veya atagı sonlandırma degil atagı başlatmakta degil ataga şekil vermek yaratıcı insiyatifi eline alıcak yaratıcı oyuncu sıkıntısı cekiyoruz

Kalan günleri düşünürsek ve transferin artık çok kolay olmadığını düşünürsek yapılan kadrolar biraz daha mantık çerçevesinde olmalı bence.

Hem Diego hem Podolski hem Sercan falan zor artık.

Eldekilerin üstüne Marlos ayarında bir sol açık ekleyip en iyi kadroyu oluşturmaya çalışmalı bu saatten sonra.

Elia ile Podolski kıyas yapmaz. Podolski her türlü ağır basar. Elia'ya vereceğimiz parayla, o paraya çok daha iyisini buluruz.

bence de elianın podolski kıvamına gelmesi için daha 40 fırın ekmek yemesi lazım

podolski 100 kere milli takım forması giymiş kendini kanıtlamış bi adam, elia daha yeni yeni milli takıma çagırılmaya başladı, kulüp takımlarında da öyle aman aman bi başarısı yok, yetenekli oldugu muhakkak ama babel gibi elde de patlayabilir

bize lazım olan adam podolski bence elia degil

bize zaten 2 oyuncu lazım sadece podolski yetmez..1 tanede ofansif ortasaha almalıyız...yoksa gol atmada sıkıntı yaşıcaz

Lazım da alıcak mıyız? 1 forvet ve 1 sol açık alınacak, o da en fazla. Sol bek, stoper de lazım ona bakarsan ama alınmayacak, ona göre yorumlarsak sevinirim.

bence de elianın podolski kıvamına gelmesi için daha 40 fırın ekmek yemesi lazım

podolski 100 kere milli takım forması giymiş kendini kanıtlamış bi adam, elia daha yeni yeni milli takıma çagırılmaya başladı, kulüp takımlarında da öyle aman aman bi başarısı yok, yetenekli oldugu muhakkak ama babel gibi elde de patlayabilir

bize lazım olan adam podolski bence elia degil

İhtimal veriyorum bu dediğine baya. Güzel nokta, güzel özet.

Stolzer Prinz: Podolski: Das war ein Wahnsinns-Sieg! | 1. FC Köln*| EXPRESS

Podolski Kölner Express gazetesine kisa bir röportaj vermis.

Antrenörü icin cok sevindigini söylüyor. Antrenörü takima cok sey katiyormus. Kendisini biraz daha rahatsiz hissediyormus, ama eski performansina geri dönmek icin calisacakmis.

Daha umudu olan var mi ? :(

Podolski bitmiştir, Şeref Aydın da üzülmesin, biz onu seviyoruz. Belli ki birileri yanılttı.

fcnblog FCN Blog

Dedikodu - Galatasaray, Yiğit İncedemir için Manisaspor ile görüşecek. Teklif 2 milyon euro civarı olacağı iddia ediliyor.

Lazım da alıcak mıyız? 1 forvet ve 1 sol açık alınacak, o da en fazla. Sol bek, stoper de lazım ona bakarsan ama alınmayacak, ona göre yorumlarsak sevinirim.

defansa adım alınmıycak ondan umıdımı kestım zaten..oraya dokunmuyorum bile :) ofansıf orta saha haberlerı çıktı o yuzden umıtlendım ona göre yapıyorum..şahsen forvettense ofansıf ortasaha alınmalı dıyorum ama..

eger sadece forvet ve sol açık alınıcaksa..podolskinin verimi düşer bencede..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt