Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu Yigit Incedemir 2 sezon öncesinde Manisa'daki fenerbahce macinda, yalan yok, aldigi BÜTÜN TOPLARI sacma sapan vuruslarla disari atan Yigit Incedemir mi ?

O maci izledigimde dedim ki kesin bu mac satiyor. Ben böyle bir kazma futbolcu hayatimda görmemistim.

Mustafa Sarp'tan daha kurtulmadik, simdi birde bu kazma mi gelicek ? ve Yekta gidicek ?????????????

Tamam sakinim

Herkese iyi iftarlar ..

Allah kabul etsin..

Bu Yigit Incedemir 2 sezon öncesinde Manisa'daki fenerbahce macinda, yalan yok, aldigi BÜTÜN TOPLARI sacma sapan vuruslarla disari atan Yigit Incedemir mi ?

O maci izledigimde dedim ki kesin bu mac satiyor. Ben böyle bir kazma futbolcu hayatimda görmemistim.

Mustafa Sarp'tan daha kurtulmadik, simdi birde bu kazma mi gelicek ? ve Yekta gidicek ?????????????

Tamam sakinim

Helal olsun kesinlikle o birebir o. Allah korusun ne işi var bizde zor kurtulduk Barış'tan, Sarpinho oynamasa da hala direniyor.

Yekta falan gitmeyecek.

Aynı tepkileri ben de veriyorum bazen. Sakin olmakta fayda var.

Ya yeter artık, yapicaklarsa yapsınlar berde, yine son dakkayankadar bekliolar

keşke vargası alsak o da imkansız...aslında sol açık hiç almasınlar ofansıf orta saha daha önemli..sol açıkta engin oynatırız..

....melo selcuk....

kazım diego engin

........baros.........

diego kiralık. çok kumar bir kadro ama madem adam alamıyoruz kumar oynıyalım bari..

Bu saatten sonra kurulabilecek en iyi kadrolardan biri, bence iş yapar.

fransa ligini hiçbir kanal yayınlamıyor mu

eraysozen HAZIRLIK MAÇI: Galatasaray 6 - Pendikspor 1, (Felipe Melo, Anıl Dilaver 3, Kutsal KK, Bilal Özhan ).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt