Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sercan sezon başında gerzmeye floryaya gelmişi hatırlayın lafda çıkmıştı ama transfere değil arkadaşlarına geldiğini söylemişti yazıcı e şimdi ne ilgilenilmiyor........

Thiago NEVES diyorum bu adam Sol kanat ve 10 numara pozisyonunda Alex'in genci koşanı olur, iddaa ediyorum Türkiyede efsane olur, Ronaldinho'nun gölgesinde kalmışken 6-7 € alınır, Forvet adayımda Dagoberto tahminimce oda 5-6 € alınabilir iki kanatta ve santroforda oynayabiliyor, sadece bir golcü değil kaldiki Baros gitmeycekse ben kalmasından yanayım bu tarz bir forvet almakta fayda var.

Hani bazen cok iyi oyuncular vardir Underrated damgasini yemis.Rierada boyle biri iste,yanlis yerde yanlis zamanda bulunarak bir turlu hakettigi yere gelememis bir isim.Eger gelirse bizimle havasini bulacagina eminim ki inanilmaz can yakar.Benim icin cok ozel bir oyuncu.

Beyler özür dilerim..Bilmiyordum..Ama kaynagı tanımazsınız.. Daha boyle bı haber vermıyım..

Podolski'yi yok sayarak söylüyorum..Elia + Damiao gelsin bitirelim transferleri..Bu ikili olmuyosa şahsi alternatifim ; Marlos + Sercan..

Sercan Yildirim tatildeyken F.Terim ile beraber calismak istedigini dile getirmisti. Istesek kosa kosa gelir bize.

Riera madem okadar iyi, takimi bu sene sampiyonlar ligine katiliyorken, bize niye ve hangi sebeble satsinlar bu adami ? Bence Riera gelmiyecek

Benayoun gelicek gibi bence veya Marlos

Hani bazen cok iyi oyuncular vardir Underrated damgasini yemis.Rierada boyle biri iste,yanlis yerde yanlis zamanda bulunarak bir turlu hakettigi yere gelememis bir isim.Eger gelirse bizimle havasini bulcagina eminim ki inanilmaz can yakar.Benim icin cok ozel bir oyuncu.

Xarp :o

Saka bir yana, biraz anlatabilirmisin Riera nasil bir oyuncu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt