Uğur Arslan
Sarı Üye
- 20 Ağustos 2011
- 671
- 0
- 976
Cevap: Transfer Nöbeti
slm renktaşlar muhabbetiniz bol olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
isterse 10 olsun. barcelonayla oynarken real madrid yine hüsran yine gözyaşıMarcelo Real 2 oldu.

aynenisterse 10 olsun. barcelonayla oynarken real madrid yine hüsran yine gözyaşı![]()

aleyküm selam renkdasslm renktaşlar muhabbetiniz bol olsun
İyi akşamlar beyler. Nasıl gidiyor nöbet ?![]()
Suanki durumda Baros'u bir yere verme lüksümüz yok.
Ben hala israrla Kazim'a bir alternativ lazim diyorum. Sol kanat SOS veriyor.. sadece Engin Baytar var ve hala Arda'nin yerini doldurmadik.
Forvet'e de bir takviye sart. Insallah Sercan Yildirim gelir. belki bir Necati süprizi de olabilir ama o cok düsük ihtimal gibi.
Sol kanat icin adaylara bakalim:
- Podolski
- Benayoun
- Riera
- Marlos
- Elija
- Elias
Podolski artik bu sezonda Köln'de kalacagini belli etti. Zaten bugün hocasinida övüp durmus, demekki aralarindaki buzlar erimis.
Elija Juventus'a transfer olucakmis, Hamburg zaten Amauri'yi öncedende isitiyordu.
Riera'nin gelecegini sanmiyorum. Adamlar 2 hafta sonra SL oynuyacak. Büyük bir silah onlar icin Riera. Ne diye satsinlar ?
Bence Marlos, Benayoun veya Elias üclüsünden birisi gelir.
Bu üc futbolcu sol kanat icin yeterli mi olur orasi mechul.
Ilerleyen günlerin cok hareketli gececegi belli oldu, ama kimse fazla beklentiye girmesin. Ben öyle büyük bir bombanin gelecegine inanmiyorum.
bir kac sey de Arshavin hakkinda demek istiyorum. Arshavin fizik olarak resmen bitmis. Bu adama 5 milyon Avro bile vermek israf olur.
Gitsin Rusya'ya
Riera mı Marlos mu ?
elias sol kanat değil yanlız merkezde oynuyor
Riera mı Marlos mu ?
Kimsenin gelip gittiği yok sıkılıyoruz.
tottenhamdan nefret etmem ama madrid e barca koyunca sevincten ucuyorum.hatta babam bi keresinde oglum sen katalan mısın dediBarca'dan da nefret ederim.Madrid-Tottenham akar![]()

Riera mı Marlos mu ?