Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

riera ile marlosu toplasan 1 podolski etmez :D bize podolski lazım nasıl alacaklarsa alsnlar su adamı artık fonmu kullanacaklar napacaklarsa :D

-------------------------------muslera(26)---------------------------------

--ujfalusi(33)-----------gökhan(30)----------------servet(30)---------------hakan(28)---

---------------------------------melo(28)----------------------------------

------------------------eboue(27)---------------selçuk(25)---------------------

------------kazım(26)-------------leandro damıano(22)-------------------elia(24)(podolskı) ohannes bı defans aksıyor oda senye halledılır ve bu takım hem lıge ambargo koyar hemde uefa yı alır.

Bu takım defansı ile Uefa da ancak son 16 görür de hedef Uefa değil artık CL olmalı.Defansa Jan Vertonghen tarzı bir oyuncuya ihticımız var,orta sahaya Lucho Gonzalez gibi yaratıcı bir isim ve forvete de Damiano'dan fazlası.Bunlar olursa olabilir.Ama Eboue sağ iç oynayamaz.Sağ kanat oynar ama orta sahada 4.adam olarak.

Selamün Aleyküm beyler, nasıl gidiyor nöbet? :)

Suanki durumda Baros'u bir yere verme lüksümüz yok.

Ben hala israrla Kazim'a bir alternativ lazim diyorum. Sol kanat SOS veriyor.. sadece Engin Baytar var ve hala Arda'nin yerini doldurmadik.

Forvet'e de bir takviye sart. Insallah Sercan Yildirim gelir. belki bir Necati süprizi de olabilir ama o cok düsük ihtimal gibi.

Sol kanat icin adaylara bakalim:

- Podolski

- Benayoun

- Riera

- Marlos

- Elija

- Elias

Podolski artik bu sezonda Köln'de kalacagini belli etti. Zaten bugün hocasinida övüp durmus, demekki aralarindaki buzlar erimis.

Elija Juventus'a transfer olucakmis, Hamburg zaten Amauri'yi öncedende isitiyordu.

Riera'nin gelecegini sanmiyorum. Adamlar 2 hafta sonra SL oynuyacak. Büyük bir silah onlar icin Riera. Ne diye satsinlar ?

Bence Marlos, Benayoun veya Elias üclüsünden birisi gelir.

Bu üc futbolcu sol kanat icin yeterli mi olur orasi mechul.

Ilerleyen günlerin cok hareketli gececegi belli oldu, ama kimse fazla beklentiye girmesin. Ben öyle büyük bir bombanin gelecegine inanmiyorum.

bir kac sey de Arshavin hakkinda demek istiyorum. Arshavin fizik olarak resmen bitmis. Bu adama 5 milyon Avro bile vermek israf olur.

Gitsin Rusya'ya

benım bu takastakı dusuncem elia-damıano alınırsaysı damıano gelırse baros a gerek kalmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt