Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Uff bence arda satılmamalıydı ama giden gitti zaten o atl.madrid yüzünden tek maçtan kupon yattı:sad007:

Arkadaslar beni üzen bir durum var o da herkes Kazim'i sag kanat icin kabullenmis. Bence pek bir özelligi yok Kazim'in..

Milos Krasic'i sag kanat da görmeyi hep hayal etmisimdir. Keske olsa öyle bir mucize :(

Canınız sıkılıyorsa Madrid maçı var dostlar, Madrid akar :)
kalsın renkdas BARCELONA hayranı olarak madrid in maclarını izlemiyorum pek.zaten barca,real birbiri ile oynadıgı maclar dısındaki maclardaki skorlar belli.barca,real lehine 4-0 5-0 6-0 bitiyor sürekli.ehh barcada sürekli paketliyor real madridi :asd: onun için premier lig favorim :yenieek:

Bu takım defansı ile Uefa da ancak son 16 görür de hedef Uefa değil artık CL olmalı.Defansa Jan Vertonghen tarzı bir oyuncuya ihticımız var,orta sahaya Lucho Gonzalez gibi yaratıcı bir isim ve forvete de Damiano'dan fazlası.Bunlar olursa olabilir.Ama Eboue sağ iç oynayamaz.Sağ kanat oynar ama orta sahada 4.adam olarak.

dostum bu defans bu senelık lıg ıcın. dıkkat ettıysen seneye defans hattı dogrultulursa uefayı alırız dedım . hedef sampıyonlar lıgı olmalı becede ama bız elıa ve damıano gıbı toplasa 25 mılyon yapan 2 adamı bıle alamazken her sene 80-100 mılyon harcayan takımlarla nasıl bas edeceksın? emsalın atletıcobıle 50 60 harcıyor bız4 mılyon vermısız her gun bır yonetıcı zıplıyor. bunlar ansıklopedık laflar gecınız. eboue de oynar merak etme sagın her bolgesınde

Ya fenerli ya da beşiktaşlı o adamı gerçekten isteseler gelirdi.Burada çoğu kişi tanımadan etmeden burun kıvırdı.Siz bizim takımda herkesin koyu galatasaraylı oldugunumu düşünüyorsunuz?

ukarakullukcu Ugur Karakullukcu

HSV sportif direktörü Arnesen: "Elia ile üç hafta önce konuşmuştuk, kalmak istiyordu. Son iki haftada ise işler değişti"

2 dakika önce

Arnesen: "Transfer için kapı açık. Henüz resmi teklif yok ama bu çarşambadan önce değişebilir" Galatasaray?...

allahım inşallah bizizdir o...

ben en cok su stocha guluyorum adam gitti bizim takım yerine *****i secti acıklamasıda suydu sampiyonlar liginde oynamak icin geldm demisti adam gecen sene young boys faciası yasadı simdide uefa faciası adam 1 turlu oynayamadı sampiyonlar liginde :D:D

HSV sportif direktörü Arnesen: "Elia ile üç hafta önce konuşmuştuk, kalmak istiyordu. Son iki haftada ise işler değişti"

2 dakika önce

Arnesen: "Transfer için kapı açık. Henüz resmi teklif yok ama bu çarşambadan önce değişebilir" Galatasaray?...

allahım inşallah bizizdir o...

İnşAllah..:o

ali koç pfdkya sevkedilmiş. kaynak :Twitter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt