Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Piyasada bizden başka sol açık arayan var mı? HSV başkanı bizi kastetti bence...

juventusa gidicek yarın..voetbalprimeur'ün haberi.. (Voetbal Nieuws - 'Elia tekent maandag contract bij Juventus' - VoetbalPrimeur.nl)

buda elia'nın twitter;

ELJEROELIA11 ELJERO ELIA

voetbalprimeur weet meer dan mij moet me maandag gewoon melden

(voetbalpremeur benden daha fazla biliyor..pazartesi kendimi bildirmeliyim)

öyle diyosun ama bu sene 2 maçta da Real baskı yemedi hatta daha iyi oynadı bence. Futbol şansı da lazım.

barcada sole bisi war barca macda yenecek yada yenilecekse barcaya baglı ole 1 takım yaratmıslarki herkes barcaya gore oynamaya calısıo kendi futbollarını oynayamıolar ve barca bu futbolunu oynamaya devam ettikce skoru barca tayin etmeye devam edecek 1 realli olarak bunu soluyorum berbat 1 durum :)

haklısın bence de real iki macta da iyidi. 90 dk kötü oynar barca ama xavi,iniesta,fabregas gibi oyuncular bi ara pası atar olayı bitirir.demek istedigim real orta sahası orta siklet ise barca orta sahası ağır siklet oluyor :D bu yüzden real hucümcuları hem iyi oynamalı hemde sanslı olmaları gerekir.

Beyler Marlos yedek ama Neymar'ı izlicem ben diyorsanız açın spormaxi...

elia hakkında pek bişe bilmiyorum bilgilendiren olursa seinirim

Ben hala Lukas Podolski'nin geleceğini düşünüyorum...

Alternatif diyemeyiz ama 2. seçenek olarak Arshavin getirilebilir.Arsenal bugün 8 yedikten sonra kimsenin gözünün yaşına bakmaz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt