Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

nevzatdindarNevzat Dindar

@

@7_NacerChadli fatih terim 31 ağustos'ta biter dedi..ama süreç 5 eylüle uzayacak gibi görünüyor..

1 dakika önce

nevzatdindarNevzat Dindar

@

@MetinTutcu yarım saat içinde yazacağım..

beyler bu ay 31 mi çekiyor? 30 değilmiydi son günü

ajax tan oyuncu alamazsin, bunu hale anlamadiniz mi, 15 milyon euro o yazdigin Vertongen..

Evet 15 Milyon Euro zaten biliyorum.Verip alacaksın.Büyük takım bir transfere 15 Milyon harcayabilir.Hele ki en iyi oyuncusu 12 Milyon Euro'ya satmışsa 9 tane transfer yapıp 8 Milyon EURO harcamışsa,geçen sezon tarhinin en kötü sezonunu oynamışsa,sol bek'i 3 senedir can çekişiyorsa alabilmeli.VETRTONGHEN GELMEZ demeyin.Gelir öyle bir gelir ki hem de herkes şaşırıverir.Dünya da gelemeyecek katagorsinde olan oyunculardan başka alamayacağımız oyuncu yok yeter ki paradan haber ver sen.

Evet 15 Milyon Euro zaten biliyorum.Verip alacaksın.Büyük takım bir transfere 15 Milyon harcayabilir.Hele ki en iyi oyuncusu 12 Milyon Euro'ya satmışsa 9 tane transfer yapıp 8 Milyon EURO harcamışsa,geçen sezon tarhinin en kötü sezonunu oynamışsa,sol bek'i 3 senedir can çekişiyorsa alabilmeli.VETRTONGHEN GELMEZ demeyin.Gelir öyle bir gelir ki hem de herkes şaşırıverir.Dünya da gelemeyecek katagorsinde olan oyunculardan başka alamayacağımız oyuncu yok yeter ki paradan haber ver sen.

ben hic gormedim 25 yildir bizim oyle para verdigimizi, keske verseler, ama 0% ihtimal malesef..

Vertonghen kral seneye alınması lazım seneye tek transfer götürür bizi oda vertonghen.:)

stopere

Vertonghen sadece stoper değil,sol bek,sol stoper,defansif orta saha.3 mevkiye eksik/sakat olduğunda merhem bir isim.Ve hepsinde eşit kalitede oynayabiliyor.Seneyi beklersek Liverpool veya Arsenal'den biri kesin kapar.Bu sene alırsak belki maliyeti zorlar ama gelme ihtimali yüksek iyi bir yıllık ücretle.

bu senede göteborgla eşleştik galiba
ilk macı 1-0 kazandık deplasmanda ise 90 dk 1-0 yenik kapadık şimdi uzatmaları oynuyoruz.2 oyuncu degiştirme(olması muhtemel yeni transferlerimiz)hakkımız var.ya oyuna girip turu atlayacagız yada havayı alacagız :D

of bu dediğiniz adamlar kim ya podo arshavin forlan hariç kesmez beni oıf yapmayın daha iyi transfer

Önümüzdeki sene Chivu'nun sözleşmesi bitiyor,Kolo Toure büyük ihtimal takımdan ayrılacak bu oyuncular için şimdiden görüşmelere başlasak en az birisini alırız.

3 sene ceza yiyecek diyor fenerbahçe :D

adasds

Aziz yıldırım çok para arakladı gibi birşey dedi galiba :D

nevzatdindar Nevzat Dindar

o dört isim 01.00'de burada olacak..

kimlermis bakalım

Vertonghen sadece stoper değil,sol bek,sol stoper,defansif orta saha.3 mevkiye eksik/sakat olduğunda merhem bir isim.Ve hepsinde eşit kalitede oynayabiliyor.Seneyi beklersek Liverpool veya Arsenal'den biri kesin kapar.Bu sene alırsak belki maliyeti zorlar ama gelme ihtimali yüksek iyi bir yıllık ücretle.

Aynen biliyorum bir orta saha gibi adam zaten ama bizim sıkıntıda olduğumuz bölge stoper çeker çevirir o bölgeyi.

Para tabi money talks,eto'o niye gitsin anzhi'ye yoksa.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt