Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Muslera dısındakilerine katılmıyorum, Ujfalusi gelmiş 33'e seneye avrupada oynarken 34 bumudur yani ? Melo kiralık kaldıki biz Podolskiye bile 10 € veremezken gidip Melo'ya 13 vericez gecınız bunları, Selçuk geldi tamamda sen Türkiye'nin tartısmasız en iyi ismini Arda'yı veriyorsun, Elmander balonun onde gideni Nonda'nın yaptığı etkinin yarısını yapamaz, verilen vaatler, yuksek hedeflere ne oldu ? Yerli kalitemiz yerlerde bırakın bu işleri kadromuz berbat.

Kadro berbat diyorsun.Türk milli takımına 7 oyuncu gönderiyorsun.Stoperler ve solbekler bizden gidiyor.Ortasaha bizden gidiyor.Sağ açık/bek bizden gidiyor.Kadromuzdaki yabancıların hepsi milli takımlarının ilk 11'nde oynuyor hala kadro kötüleniyor.Yedek olarak Yekta/Ceyhun daha iyisi var mı alınacak koşullarda.Bazı arkadaşlar Arda'dan para geldi diyor nerde geldi.Geln 6 milyon euro.Kalan yarısı ve prim gelecek sene verilecek.Kulubün 300milyon dolara yakın borcu var.Melo kiralık 13 milyon euro diyorsunuz satın alma parası.İtalya'da opsiyonlar bilerek yüksek gösteriliyor borsada pozitif değerde gözükmek için.Melo'yu seneye en fazla 6.5 milyoneuro arasında bir fiyat ile alırız.Ujfalusi'yi kaça aldık 1.5 milyon euro şuana kadarda gayet verimli.Elmander balon diyorsun isveç milli takımında İbrahimovicle beraber oynuyor kusura bakmayın ama bu kadroya ve yönetim politikasını kimse eleştirmemeli bu durumdaki Galatasaray'da.Hangimiz Fatih Terim'den daha iyi Galatasaraylıyız herşeyin en iyisini o bilir ve ben ona tüm kalbimle inanıyorum NOKTA .

ben yönetimin yerinde olsam su anda alabilyorlarsa oyuncuları kiralık alma yoluna gitmeleri.. opsiyonlu seneye eger takıma uyarsa basar alırız ve o zman önümüzü daha açık görmüş oluruz(şl veya uefa filan gibi...)

Kadro berbat diyorsun.Türk milli takımına 7 oyuncu gönderiyorsun.Stoperler ve solbekler bizden gidiyor.Ortasaha bizden gidiyor.Sağ açık/bek bizden gidiyor.Kadromuzdaki yabancıların hepsi milli takımlarının ilk 11'nde oynuyor hala kadro kötüleniyor.Yedek olarak Yekta/Ceyhun daha iyisi var mı alınacak koşullarda.Bazı arkadaşlar Arda'dan para geldi diyor nerde geldi.Geln 6 milyon euro.Kalan yarısı ve prim gelecek sene verilecek.Kulubün 300milyon dolara yakın borcu var.Melo kiralık 13 milyon euro diyorsunuz satın alma parası.İtalya'da opsiyonlar bilerek yüksek gösteriliyor borsada pozitif değerde gözükmek için.Melo'yu seneye en fazla 6.5 milyoneuro arasında bir fiyat ile alırız.Ujfalusi'yi kaça aldık 1.5 milyon euro şuana kadarda gayet verimli.Elmander balon diyorsun isveç milli takımında İbrahimovicle beraber oynuyor kusura bakmayın ama bu kadroya ve yönetim politikasını kimse eleştirmemeli bu durumdaki Galatasaray'da.Hangimiz Fatih Terim'den daha iyi Galatasaraylıyız herşeyin en iyisini o bilir ve ben ona tüm kalbimle inanıyorum NOKTA .
eleştiri gibi görmede milli takımın hali ortada :D

Yarın güzel bir gün olacak ins..
evet mübarek ramazan ı şerif ayınında son gününü idrak edicez yarın bayramdan önceki son gün arefe günü fitrelerimiz vermediysek lütfen verelim mümin kardeşlerim bu arada riera iyidir iyi liverpool görmüş adam yani sonuçta espanyol gibi dandik bi takımda uefa finali oynamış yani

Ya birakin yabanciyi, Antepten Olcani alalim, bide Cenk Tosunu, basalim parayi alalim ne yani? 2-3 de takas veririz.. Aydin, Ayham, Sarp felan ? Bu iki oyuncu gelse hersey cok daha guzel olur.

Antep zaten avrupada yok.

Hatırladığım kadrıyla İbrahim kızıl ne olursa olsun Olcanı satmayacağız,15 milyon euro bile verseler satmayacağız demişti.

o isimlerden biri geleceğine dos santos dönsün

ahhh keita olsaydı biraz rahatlardık , niye üstüne gidilmedi arapların....

Futbolcuya para vereceksin arkadaş karın tokluğuna oynarım aabi diyen futbolcuları gördük,tanıdık benimsedik,nefret,ettik,iğrendik,gitmesi için dualar ettik,bazılarını hala göndermedik,onlar yüzünden üst düzey futbolu sadece Spormax izlerken öğrenebildik... Yerli yabancı kim varsa parası verilsin alınsın arkadaş kimsede şu ne kadar para alıyor lan demesin! Sanane lan o adamın oynadığı futbolu oynayabilen adam mı var denilsin artık yönetimde burada.Biz demiyoruz ki gidip Mehmet TOPUZa 10m verin biz artık top ayağına yakışan üst üste 3 tane pas yapabilen sağa sola ve geriye pas atmak yerine ileride koşan forvete pas atan atamasa bile topu en azından bunu deneyerek kaybeden cesur adam istiyoruz... Felipe MELO bunun en güzel örneğidir ama o da sene sonunda bizimle olacak mı meçhul...

O 12 milyonluk adam Arda etkisi yaratmadığında Ardadan gelen parayı bunun için mi harcadık diyeceksiniz ama.Sırf 12 milyona satıldı diye paratı çar çur etmenin anlamı yok.Paraları çar çur etmekten 500 milyon oldu borç.

Bence yanlış düşünüyorsun evet çarçur etmekten borç 500 oldu fakat sen sırf ucuz diye gidip kalite bakımından vasatın biraz üstünde ki oyunculara para yatırırsan 500 de olur 1000 de.

Her takım en az 1 tane'de olsa taraftarı trübüne çekmek için oyuncu alır kısır düşünmemek lazım forma satışı var maç gelirleri var var oğlu var unutmayın ki şampiyon olan takım en az 100 milyon euro kasaya koyuyor. Bi zahmet senede bir defa olmak üzere bir oyuncu alınsın artık ucuz diye zapatalar stancular geldi culiolar geldi hani neredeler ? riera'yı bir tek bizim maçta izledim ve adeta mal etti defansı iyi veya kötü olur bilemem. Şunu unutuyoruz evet genç oyuncu alırsın risk olur kumar olur misal pino bugün satmak istesek çok çokta aldığımız fiyatın 500bin altına satarız adam zaten 600 bin'e oynuyordu nekadar zarar etmişiz maşallah ama rierra gibi oyuncu gelirse net 2.5 aşağısı almaz zaten 30 yaşında bi sena adaptasyon olsa etti 31 yaşında ondan sonra adamın içine ronaldinho mu gircekte süper sonik futbolcu olcak öbür sezon adam 32 olcak zaten kime satacaksın tutmaması durumunda ne kazanacaksın başımıza ne geldiyse bu cimrilikten geldi. Sezon başı para harcamayıp sezon ortası çöpe 20 milyon harcamaktan akıllanmadık gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt