Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

her zaman diyorum bütün bunlar arda yüzünden başımıza geldi sene başnda kalıcam yok şöyle gsliyim falan demeseydi direk gitseydi 2 aylık süreçte elbet doldururduk yerini sen 2 kamp donemi geçir liglerin başlamasına 2 3 hafta kala git atl madrid gibi hedefi olmayan bi kulübe sonra bizde burda sol açık bulana kadar göbeğimiz catlasın kim ne derse desin arda çok büyük yanlış yaptı bugün izledim atl madridi yemin ediyorum su anki halimizle arenada bunları en az 3 leriz o kadar diyorum orta sahalarındakiler sanırsın mustafa sarp o derece kötü bir takım

bazi renktaslarim öyle güzel kadrolar yapiyorlarki sanki ligimizde real madrid ve barcelona var. su an bile transfer yapmasak bu kadroyla ligi götürürüz. fatih terim'e güvenelim ve tam destek olalim.

YamanAkinci Yaman Akinci

@nevzatdindar OK o zaman bildigimi paylasayim. Bu isim buyuk ihtimal Drenthe olur bilgim dogruysa R.Madrid Drenthe'yi birakti,bonservis yok.

yine düsmüyorlar suan icin öyle görünüyor, yinede transfer yok.

bence fenerle alakasi yok bizim transferlerin olmamasida lazim,

bir rakipe göre transfer yapilmaz. daha öbür takimlar var bjk, trabzon ve bursa bunlarda

ciddi sayilacak rakipler. aslinda rakiplere hic bakmadan transfer yapilmasi gerekiyor

nerde eksik oraya transfer yapilmasi lazim ama biz eksikleri kapatalim derken diger mevkilere acik veriyoruz

örnegin sol acik arda. arda gitmeden 2 transfer daha yapilacakti santrafor birde sag acik.

üstelik arda gitti simdi 3 transfer olmasi gerek demelerine göre hala tik yok.

Dediklerinin hepsine imzamı atarım ben sadece gördüğümü söyledim, ayrıca fener düşmedi ama takımı dağıtıyorlar yani düşecekler.Aslında böyle bir fırsat bir daha ele geçmez 2 tane üst düzey futbolcu ile ligi 3-4 sene forse ederiz.

inşallah nevzat sallıyordur..zaten hiç sevmiyorum bu nevzatı, adamın işi gücü felaket tellallığı yapmak..

Futbolcuya para vereceksin arkadaş karın tokluğuna oynarım aabi diyen futbolcuları gördük,tanıdık benimsedik,nefret,ettik,iğrendik,gitmesi için dualar ettik,bazılarını hala göndermedik,onlar yüzünden üst düzey futbolu sadece Spormax izlerken öğrenebildik... Yerli yabancı kim varsa parası verilsin alınsın arkadaş kimsede şu ne kadar para alıyor lan demesin! Sanane lan o adamın oynadığı futbolu oynayabilen adam mı var denilsin artık yönetimde burada.Biz demiyoruz ki gidip Mehmet TOPUZa 10m verin biz artık top ayağına yakışan üst üste 3 tane pas yapabilen sağa sola ve geriye pas atmak yerine ileride koşan forvete pas atan atamasa bile topu en azından bunu deneyerek kaybeden cesur adam istiyoruz... Felipe MELO bunun en güzel örneğidir ama o da sene sonunda bizimle olacak mı meçhul...

melo bidon ya

Futbolcuya para vereceksin arkadaş karın tokluğuna oynarım aabi diyen futbolcuları gördük,tanıdık benimsedik,nefret,ettik,iğrendik,gitmesi için dualar ettik,bazılarını hala göndermedik,onlar yüzünden üst düzey futbolu sadece Spormax izlerken öğrenebildik... Yerli yabancı kim varsa parası verilsin alınsın arkadaş kimsede şu ne kadar para alıyor lan demesin! Sanane lan o adamın oynadığı futbolu oynayabilen adam mı var denilsin artık yönetimde burada.Biz demiyoruz ki gidip Mehmet TOPUZa 10m verin biz artık top ayağına yakışan üst üste 3 tane pas yapabilen sağa sola ve geriye pas atmak yerine ileride koşan forvete pas atan atamasa bile topu en azından bunu deneyerek kaybeden cesur adam istiyoruz... Felipe MELO bunun en güzel örneğidir ama o da sene sonunda bizimle olacak mı meçhul...

melo 2 sene bizimle. Juventus'a para verdikten sonra bişey çıkarmaz. Çünkü kalmaktan yana. GS bonservisimi alsın 5 sezonluk kontrat önersin bana diyor.

Arda > Drenthe x 165165165165116161

Arda'yı satıp Drenthe'yi almak saçmalıktır.

Kadro berbat diyorsun.Türk milli takımına 7 oyuncu gönderiyorsun.Stoperler ve solbekler bizden gidiyor.Ortasaha bizden gidiyor.Sağ açık/bek bizden gidiyor.Kadromuzdaki yabancıların hepsi milli takımlarının ilk 11'nde oynuyor hala kadro kötüleniyor.Yedek olarak Yekta/Ceyhun daha iyisi var mı alınacak koşullarda.Bazı arkadaşlar Arda'dan para geldi diyor nerde geldi.Geln 6 milyon euro.Kalan yarısı ve prim gelecek sene verilecek.Kulubün 300milyon dolara yakın borcu var.Melo kiralık 13 milyon euro diyorsunuz satın alma parası.İtalya'da opsiyonlar bilerek yüksek gösteriliyor borsada pozitif değerde gözükmek için.Melo'yu seneye en fazla 6.5 milyoneuro arasında bir fiyat ile alırız.Ujfalusi'yi kaça aldık 1.5 milyon euro şuana kadarda gayet verimli.Elmander balon diyorsun isveç milli takımında İbrahimovicle beraber oynuyor kusura bakmayın ama bu kadroya ve yönetim politikasını kimse eleştirmemeli bu durumdaki Galatasaray'da.Hangimiz Fatih Terim'den daha iyi Galatasaraylıyız herşeyin en iyisini o bilir ve ben ona tüm kalbimle inanıyorum NOKTA .

ya hocam artık şu savunmayı yapmayın lütfen zira takıma zarar veriyorsunuz

milli takıma yolladığımız oyuncular

sabri gökhan servet hakan balta çağlar kazım kazım selçuk

milli takımın hali ortada ayrıca bizim sıkıntımız sadece yerlilerde

selçuk ve kazım kazımı çıkar yerlilerimiz çok ama çok kalitesiz

çok fazla kaliteli oyuncu almamız gerekiyordu ama alamadık kabul edelim

eldeki en iyi oyuncuda gitti arda

açıkçası bu saatten sonra çok iyi isimler geleceğini sanmıyorum

ama yinede bu seneden umutluyum zira fener zaten kötü beşiktaş rakip olamaz bize

trabzonla çekişiriz

ama seneye avrupa düşünülüyorsa yerlilerin selçuk hariç hepsi gitmesi lazım

servet sabri hakan gökhan cağlar gibi galatasarayda oynayamaz

Ya birakin yabanciyi, Antepten Olcani alalim, bide Cenk Tosunu, basalim parayi alalim ne yani? 2-3 de takas veririz.. Aydin, Ayham, Sarp felan ? Bu iki oyuncu gelse hersey cok daha guzel olur.

Antep zaten avrupada yok.

Kimseyi Satmam

Menajerlerden, G.Saray’ın Olcan’ı istediğine dair haberler aldığını belirten Kızıl, “Avrupa’dan teklif geldi satmadım. 20 milyon $ verseler göndermem. Çünkü hedefimiz şampiyonluk” dedi

G.ANTEPSPOR Başkanı İbrahim Kızıl, takımındaki yıldızları kimseye yar etmemekte kararlı... Ellerindeki kadroyu ne pahasına olursa olsun koruyacaklarını ifade eden Kızıl, Süper Lig’deki hedeflerinin de şampiyonluk olduğunu belirtti..

GEÇEN sezon başından beri “F.Bahçe, G.Saray, Beşiktaş ve Trabzonspor neyi istiyorlarsa biz de aynısını istiyoruz. Onlar şampiyonluğu hedefliyorsa bizim de hedefimiz şampiyonluk” diyen İbrahim Kızıl, bu sözlerinin yine arkasında durduğunu bir kez daha gösterdi..

OLCAN DA İSTEMEZ

AVRUPA Ligi 2. ön eleme turunda Belarus’un Minsk takımını eledikten sonra 3. ön elemede Polonya’nın Legia Varşova takımına talihsizce elenen kırmızı-siyahlıların Kamerunlu stoperi Dany Nounkeu Tchounkeu’yu, Trabzonspor’un istediği biliniyor.. Özellikle geçen sezon müthiş bir çıkış yapan ve attığı goller ve yaptığı asistlerle takımının Süper Lig’i 4. sırada bitirmesinde büyük payı olan Olcan Adın’ı da G.Saray’ın menajerler vasıtasıyla istediğini ifade eden Kızıl, konuyla ilgili olarak şu açıklamaları yaptı:

“CESARET edip, bana direkt olarak soran yok ama menajerler bana haber getiriyorlar.. Benim oyuncu satmayacağımı bildikleri için beni aramazlar.. Biz Olcan Adın’ı vermeyiz.. Kendisi de bir yere gitmek isteyemez. Ancak ben ona söylerim.. Kaç yaşına gelirse gelsin, satmayacağım. Kesinlikle hiçbir takıma oyuncularımızı satmayacağız. Olcan’a Avrupa’dan bile teklif geldi ama satmıyorum. 20 milyon dolar bile getirseler, vermeyeceğim. Çünkü bizim hedefimiz şampiyonluk..”

VATAN

Kesinlikle satmak istemiyorlardı ama avrupadan elendikleri için şimdi satabilirler.

Kadro berbat diyorsun.Türk milli takımına 7 oyuncu gönderiyorsun.Stoperler ve solbekler bizden gidiyor.Ortasaha bizden gidiyor.Sağ açık/bek bizden gidiyor.Kadromuzdaki yabancıların hepsi milli takımlarının ilk 11'nde oynuyor hala kadro kötüleniyor.Yedek olarak Yekta/Ceyhun daha iyisi var mı alınacak koşullarda.Bazı arkadaşlar Arda'dan para geldi diyor nerde geldi.Geln 6 milyon euro.Kalan yarısı ve prim gelecek sene verilecek.Kulubün 300milyon dolara yakın borcu var.Melo kiralık 13 milyon euro diyorsunuz satın alma parası.İtalya'da opsiyonlar bilerek yüksek gösteriliyor borsada pozitif değerde gözükmek için.Melo'yu seneye en fazla 6.5 milyoneuro arasında bir fiyat ile alırız.Ujfalusi'yi kaça aldık 1.5 milyon euro şuana kadarda gayet verimli.Elmander balon diyorsun isveç milli takımında İbrahimovicle beraber oynuyor kusura bakmayın ama bu kadroya ve yönetim politikasını kimse eleştirmemeli bu durumdaki Galatasaray'da.Hangimiz Fatih Terim'den daha iyi Galatasaraylıyız herşeyin en iyisini o bilir ve ben ona tüm kalbimle inanıyorum NOKTA .

Vay anasını yhaa solbek, sagbek bizden dimi ? Kac yıldır bu taraftar solbek dıye bagrıyor, Sagbek iyiyse nıye 2 tane sag bek transferı yapılıyor, Melo'yu o fıyata alamazsın o fıyata bıraksalar zaten alırdık, ben degılım yusek vaatler veren, ben degılım Reyes, Podolski, Forlan, Keitayı borsaya bıldıren, ben degılım Arda'nın ustune takım kurulmusken satan, ben degılım bır oyuncu ıcın 10 € yıllık bıle verırım dıyen, ben degılım Ersan gulum ıcın turkıyenın en ıyı stoperı alan 10 yıl arkasına bakmaz dıyen, ben degılım Ersan ılyasovanın adını veren, ben degılım GSTV yı sıfresız herkez ızleycek deyıpte dıjıturk kapsamında tutan.

İtalya'nın bidonları alınmalı .

Varya futboldan çakmıyosunuz .

Melo gibi adama bidon diyosunuz .

İtalya'da bidon seçilmesinin nedeni yüksek mevlada alınan oyuncular beklenen patlamayı veremeyince bidon derler .

Adriano , Q7 , Ronaldinho'da öyle olmuştu .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt