Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar ben size Sabrinin 10 dk lık videosunu yaparım dünyanın en iyi sağ beki sanırsınız. Youtube dan adam belli olmaz.

Drogba'yı alsaydın senelik en az 5 verecektin 3 senelik imzalasa 5X3=15 milyon euro 5 de bonservisine versen 21 milyon euro

Podolski'nin bonservisine 10 vereceksin kendisine 3.5 versen 3.5X3=10.5 bonservisiyle 20.5

Forlan'a senelik en az 5 vereceksin 5X3 = 15 bonservis= 6 desen 19 milyon euro

Şimdi bunları vermeyi kafandan geçiriyorsun...

Ama ben şahsen bilmiyorum hiçte izlemedim... sizin laflarınıza göre çok büyük yetenek damiano..

senelik 3 versen 3X3 = 9 bonservisine 12 versen toplamda 21 .... AMA NE YAPIYORUZ ÇOK DİYORUZ...

Porto alır 40 milyon euro'ya diğer klüpleri yalvarta yalvarta satar... bu iş bu kadar basit

damiao portoya gitse 40 satar ama bize gelirse 15 den fazla vermezler ve bizde anında kabul ederiz bu kadar basit portoyla bizi neye dayanarak kıyaslıyorsunuz anlamıyorum falcao bizde olsa at. madrid 45 milyon verecekmiydi ? güldürmeyin beni

Bu brezilyalıların isimlerine gıcık oluyorum :) adamların isimleri en az 4-5 kelimeli..

Herhalde çocuklarının isimlerini koyarken kızın anasının banasının damadın anasının babasının isimlerini de ekliyorlar

Beyler Ahmet Hoca yine uçtu şimdi de bizi Afrika'da safariye çıkarıyor :asd::asd:

Kalou cuk cuk cuk huk puk tuk her şey olur yeter ki olsa.

Şu iğrenç Forlan'ı unutun artık arkadaşlar. Adam bitik hemde pahalı. Hem kel hem fodul yani.

bizim takımda videolardan seyrettiğim kadarı ile marlos kadar teknik oyuncu yok:D

Podolski gelsn dertler bitsin....... alın ben arkadaş bi yıldız alın 2m fazla verin alınnnnnnnnn bu taraftar bunu hakediyor kombine forma gelirleri zaten yarısını çıkarır....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt