Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu brezilyalıların isimlerine gıcık oluyorum :) adamların isimleri en az 4-5 kelimeli..

Herhalde çocuklarının isimlerini koyarken kızın anasının banasının damadın anasının babasının isimlerini de ekliyorlar

:asd::asd:Ulen abi nerden aklına gelir boyle şeyler.

Bir twitter cı yabancı basınına göre forvet transferini bitirdiğimizi söylüyor avatarında alevli top olan :asd:

damiao müthiş yetenek çok sağlam forvet alırsak çok büyük iş başarırız damiao gelirse sol açıka çok fazla para verilmeyecek marlosu hiç izlemedim kumar artık.

Yaw ben demin bu adamin bi filmini izledim adam oyle ahim sahim gibi gelmedi valla bana... Attigi golleri (izledigim videodaki) ebemde atar... Bize soyle top tutan, adam gerektiginde adam gecebilen, guclu hava toplarina hakim bi oyuncu lagzim... DROGBA :D

Elia ve Damiao'dan biri gelsin bana yeterli alırım hangisi gelirse formasını arkama yaslanır, izlerim maçımı.

Damiao=Washington saçma bir transfer olur. Bize Avrupa tecrübesi olan kaliteli isim gerek.

zayıf fizikten bahsediyorum yahu. yani ligimizde zayıf fizikli adamlar oynayamayacak diye bir şey yok onu demek istedim.

onu ben 4 yildir diyorum, yetenekli ise hayvan gibi oynarsin, fizikle alakali degil benim dedigim.

benim demek istedigim stochun ve alanzinhonun performansi cok yetersiz bence.

markus da ayni bunlar gibi olursa sasirmam

ayrica ben pinoyu tercih ederdim, parasi ödenmis, yillik 600 bine oyniyor, kalsaydi iste pino

Marlos, videoya gore, Ardanin fiziginde ve teknigi Ardadan az...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt