Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fred geliyorsa sola Elia'nın gelmesi farz olur. 1 tane de adam gibi bonservis vererek oyuncu alalım ya .

La 40 yılın başı dedim takımının satmak istemediği o takımın vazgeçilmezi olan bir oyuncu yani podolskiyi alıcaz dedim alamadık off ooff

Önce drogba diye ümitlendirdiniz sora podolski diye hiç adı geçmeseydi bu kadar üzülmezdim.

Bu arada fred çalım atamayan santrafor kısacası yoktan gol yaratan bi adam degil o yüzden gereksiz transffer olur

Juve'nin Elia'yı alacağını düsünmüyorum artık paraguaylı sol kanat oyuncusu Estigarribia'yı aldılar . Resmi siteden de acıkladılar.

önce sola adam alsınlar ya sonra forvet alsınlar kanatlar boş olduktan sonra forvet alsak ne yazar

Fred - Elia yada Damiao - Marlos'a razıyım ben yeterki Fred - Marlos olmasın.

La 40 yılın başı dedim takımının satmak istemediği o takımın vazgeçilmezi olan bir oyuncu yani podolskiyi alıcaz dedim alamadık off ooff

Önce drogba diye ümitlendirdiniz sora podolski diye hiç adı geçmeseydi bu kadar üzülmezdim.

Bu arada fred çalım atamayan santrafor kısacası yoktan gol yaratan bi adam degil o yüzden gereksiz transffer olur

Fred gayet te çalım atabilen ve yaratıcı bir oyuncu.Bunun yanında sert şutlar da çekebiliyor...

elia muhteşem bir adam ya inanılmaz hızlı teknik baş döndürücü yeteneklere sahip

ahmetcakar1 ahmetcakar

ziya sengül'e benzeyen falcinin yardimcisi bizi fal odasina götürüyor. dev bir yelpaze falciyi yelliyor. yelleyen gókmen özdenak

1 dakika önce

ahmetcakar1 ahmetcakar

bizi falci dayinin yanina götürüyorlar, iste erman toroglu'nun videosu bana kibera kabilesindeki falci dayiyi hatirlatti

4 dakika önce

ahmetcakar1 ahmetcakar

yanci kilikli, bir kac kabile üyesi bize 'selamun aleyküm' diyorlar.

offffffffffffffffffffffffff :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt