Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Seneye stopere 2 adam almak farz şimdiden mail atmaya başlamak lazım kulübe:D

Seneye Şampiyonlar Ligine kalırsak Türkiye 'nin en iyi genç stoperini alırlar , bi de çok iyi bi yabancı stoper , En iyi Türk stoper kim olur bilemem adaylar mevcut ama Serdar Aziz , Serdar Kesimal , Sezer Özmen vs artık bu sezon neleri getirir bilemeyiz :) Belkide Semih Kaya parlar :)

1 senede transfer yapamayan Adnan Polat'tan kurtulmuşken 3 ayda Muslera,Eboue,Ujfalusi,Melo,Selçuk vs gibi adamları getirmiş yönetime laf atıyorsunuz pes.Arda son anda yamuk yapmasaydı cillop gibi kadro vardı elinde FT'nin.Yine de uğraşılıyor gelecek elbet en iyisi.

ha çok gaz verip başlamadılar mı evet:)ama o da tecrübesizlikten ve klübü ayağa kaldırma çabasından dolayı.bundan sonraki yıllarda daha iyi işler görürüz.

Seneye Şampiyonlar Ligine kalırsak transferlerimizi söyleyim size ; 2 stoper , 1 orta saha , 1 de sol bek alırlar , tabi bu sezon sol açık ve forvet alacağız daha :) devre arasında da garanti veriyorum 1 kişi alınacak , o da orta sahaya veya on numara pazisyonuna :)

Seneye Şampiyonlar Ligine kalırsak Türkiye 'nin en iyi genç stoperini alırlar , bi de çok iyi bi yabancı stoper , En iyi Türk stoper kim olur bilemem adaylar mevcut ama Serdar Aziz , Serdar Kesimal , Sezer Özmen vs artık bu sezon neleri getirir bilemeyiz :) Belkide Semih Kaya parlar :)

Semih parlasın:) Stopere verceğimiz parayla şu malum sol bekimizi yollar adam gibi sol bek alırız:)

hadi ya artık birileri tweet e paylaşsın heran borsaya bildirelebilir densin 10 dk sonra bildirilsin sonra anlaşıldığı açıklansın resmi siteden borsa değerleri yükselsin burası dolsun taşsın millet videolarını paylaşsın kadroları baştan yapsın sıkıldım artık ya

1 senede transfer yapamayan Adnan Polat'tan kurtulmuşken 3 ayda Muslera,Eboue,Ujfalusi,Melo,Selçuk vs gibi adamları getirmiş yönetime laf atıyorsunuz pes.Arda son anda yamuk yapmasaydı cillop gibi kadro vardı elinde FT'nin.Yine de uğraşılıyor gelecek elbet en iyisi.

ha çok gaz verip başlamadılar mı evet:)ama o da tecrübesizlikten ve klübü ayağa kaldırma çabasından dolayı.bundan sonraki yıllarda daha iyi işler görürüz.

laf atma derken renktaş sole bisi war ben kadronun ii olduguna hemfikirim bunu dunde yazdım forumda ardanın 12milyonu dururken ayrıca bu kadar az maliyete kaliteli futbolcular almısken son 1 transfer hamlesi kaldı surada podolski yada elia cok para deyip vazgeciolar ondan sonra marlosu felan alacaklar cinimiz tepemize cıkacak yani bu kadar iiken herseyde son hamleyide duzgun yapsak arkamıza yaslanıp rahat rahat izlicez macımızı benim endisem bu

hadi ya artık birileri tweet e paylaşsın heran borsaya bildirelebilir densin 10 dk sonra bildirilsin sonra anlaşıldığı açıklansın resmi siteden borsa değerleri yükselsin burası dolsun taşsın millet videolarını paylaşsın kadroları baştan yapsın sıkıldım artık ya

Sakinleştirici al renkdaş senin geçen seneki halini düşünemiyorum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt