Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Elia, Podolski sorusuna kesinlikle Podolski derim. Elia birebirde daha iyi adam gecer tamam da Podolski kadar iyi skor yapabilecekmi ?

Keşke imkan olsa'da ikisini birden alsak..:asd:

İkisini de alıp arkalı önlü mü oynatalım diyorsun

Podolski forvet de oynar. Nasil oynayacagimiza bagli. Kanatlardan geleceksek Podolski forvette olmaz, ortadan ara pasi tarzi oynayacaksak Podolski cuk oturur. Iyi de bir bitiricidir Podolski. Karsi karsiya kolay kolay affetmiyor. Imkan olsa, paramiz olsa, ben yapardim öyle. Elia sol kanat, Podolski forvet

bence bize dzsudzsak gibi bir adam lazım oadam inanılmaz ya

olcan cenk tosun sercan yiğit aziz hasanali yi alalım transferi bitirelim:)

Elia, Podolski sorusuna kesinlikle Podolski derim. Elia birebirde daha iyi adam gecer tamam da Podolski kadar iyi skor yapabilecekmi ?

Podolski attırdığından çok atabilir belki ama, Elia santrforlarımıza "al da at" diyecek asistler çıkarır. Ben Elia diyorum. Ama sol açık Elia, santrfor Poldi olsa süper olur. Maliyeti falan boşverip alsalar acayip mutlu olurum.

Gelen giden yok,İhtimaller üzerine konuşuyoruz..;)

Bence Podolski de Elia da ihtimal dahilinde olmayan isimler. Podolski defteri kapandı anlaşılan, Elia da gözü yükseklerde bir isim, daha iki gün önce menejeri Elia için en iyi tercih İngiltere olur dedi, Türkiye'ye geleceğini sanmam, piyasası yüksek bir oyuncu. Riera mı, Marlos mu? Asıl tartışmamız gerekeken bu bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt