Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Taraftarın dur demesi bir işe yaramıyor,yönetimin de işine geliyor Wenger'in transfer yapmaması,Emirates stadını kendileri yaptığı için(gerizekalılar)transferden gelen parayı stada harcıyor.

Wenger gider demedim zaten,gidene kadar dondurayım dedim :asd:

nasil yani, stada ne para gidiyor, anlamadim, bu nasil is

aylarda temmuzdu.

g.onay: elmander soruyor

ü.reyis: aldık bile diyordu kulislerde adı geçen drogba ismi taraftarlarca basket açında dile getiriliyor başkan tebessümle bir sonraki toplantıda girişimlerimizin olduğunu ancak kulup bırakmaz ise zor diyordu. forlan-reyes-ujfa için madirde giden başkan ve ekibi elleri boş dönüyor- juve aldıkları melo ile biraz taraftarını trasnfer konusunda heylandıroyrdu. fabiona haberleri çıkıyor ama o da yalan oluyordu.........

tairh bugun 29 ağustos geçmiş olsun arda-stancu-pino gitti.

ofansif futbolcu kadromuza bakın lütfen

kazım,baros,elmander varmı başka bizi hücümda hattında düşündürmeden oynayacak futbolcu????

makoun olimpiakosa gitmis, kiralik, opsiyonu 4 milyon euro.

bu konu hakkindaki düsüncerelerinizi vede fikirlerinizi paylasir misiniz

Sanırım stad yapmak için alınan krediler var,"borç" ve "kira" adı altında geçiyor stad giderleri.Bu yüzden neleri içeriyor tam bilmiyorum fakat bankaya olan borçlar var bu stad yüzünden.

yazik, bir sey ters olmasi lazimdi, bu son yillarda kazandiklari paralar nereye kayboluyor diyordum bende.

bursasporun baskani gibi cebine mi koyuyorlar acep diyordum

hadi ya haftabaşı dedik yeni başlangıç dedik artık bişiler olsun :(

aylarda temmuzdu.

g.onay: elmander soruyor

ü.reyis: aldık bile diyordu kulislerde adı geçen drogba ismi taraftarlarca basket açında dile getiriliyor başkan tebessümle bir sonraki toplantıda girişimlerimizin olduğunu ancak kulup bırakmaz ise zor diyordu. forlan-reyes-ujfa için madirde giden başkan ve ekibi elleri boş dönüyor- juve aldıkları melo ile biraz taraftarını trasnfer konusunda heylandıroyrdu. fabiona haberleri çıkıyor ama o da yalan oluyordu.........

tairh bugun 29 ağustos geçmiş olsun arda-stancu-pino gitti.

ofansif futbolcu kadromuza bakın lütfen

kazım,baros,elmander varmı başka bizi hücümda hattında düşündürmeden oynayacak futbolcu????

Aynen katılıyorum

Ofansta takımı sırtlayacak oyuncu kalmadı

2 yerli (Mervan Çelik,Sercan Yıldırım/Cenk Tosun) 2'de yabancı (Damiao,Elia/Podolski) hücum oyuncusu lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt