Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yazik, bir sey ters olmasi lazimdi, bu son yillarda kazandiklari paralar nereye kayboluyor diyordum bende.

bursasporun baskani gibi cebine mi koyuyorlar acep diyordum

Stad harcamaları geyiği de artık kabak tadı verdi,yeni birşey değil çünkü.Son 2 gün artık.Park Chu-Young'u alacak forvete.Yine Fransa'dan bir transfer.Orta saha ve Defans da istiyormuş beyim.Gary Cahill olacak heralde defans.Orta sahaya da 2 günde adam bulamayacak gibi duruyor.

Pampişler varmıdır bir gelişme?

Podolski,Riera,Benoyun vs vs. kim geliyomuş.

Şeref Reisin son açıklaması ne dir?

@firatgunayer fırat günayer

Son dakika.. Fb'nin ŞL'den edilmesini protesto eden 6 Fbli taraftar diğer taraftarları provoke ettikleri gerekçesiyle gözaltına alındı.

harbiden transfer dönemi can sıkmaya başladı bi hafta daha böyle giderse kusucam artık arkadaş bu ne ya duyum falanda yok eskisi gibi napıyor bunlar marlosu getiricikler anlaşılan bu arada salman marlos hakkındaki görüşlerini bekkliyorum :lol:

harbiden transfer dönemi can sıkmaya başladı bi hafta daha böyle giderse kusucam artık arkadaş bu ne ya duyum falanda yok eskisi gibi napıyor bunlar marlosu getiricikler anlaşılan bu arada salman marlos hakkındaki görüşlerini bekkliyorum :lol:

son transfer nöbetin bu senin anladigim kadari ile?)))

@firatgunayer fırat günayer

Son dakika.. Fb'nin ŞL'den edilmesini protesto eden 6 Fbli taraftar diğer taraftarları provoke ettikleri gerekçesiyle gözaltına alındı.

İSTANBUL - Kadıköy ilçesinde dün iskele önünde toplanan bir grup Fenerbahçeli taraftar, çeşitli tezahüratlarla Türkiye Futbol Federasyonu’nu (TFF) protesto ederek, Bağdat Caddesi’ne kadar yürüdü.

Burada görüntü alan basın mensuplarının, taraftarlarca tartaklanması üzerine polis, gruptan 6 kişiyi diğer taraftarları provoke ettiği gerekçesiyle gözaltına aldı.

Olaya ilişkin gözaltına alınan Fenerbahçeli taraftarlardan 7 kez uyuşturucu kullanmak ve satmak suçundan kaydı bulunan Mustafa T. (26) ile Kaan B. (24), Emrah A. (22), Menderes O. (37), Ramazan Ekrem B. (25) ve Eyüp Adnan Ö’nün (49) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

NTV

Sanki Stancu ile Pino bizi hucuma taşıyan oyunculardı da yokluğunu hissedecez bırakın allah aşkına.Bu takıma gol yollarında etkili bir sol açık ve forvet arkası yeterlidir.

İSTANBUL - Kadıköy ilçesinde dün iskele önünde toplanan bir grup Fenerbahçeli taraftar, çeşitli tezahüratlarla Türkiye Futbol Federasyonu’nu (TFF) protesto ederek, Bağdat Caddesi’ne kadar yürüdü.

Burada görüntü alan basın mensuplarının, taraftarlarca tartaklanması üzerine polis, gruptan 6 kişiyi diğer taraftarları provoke ettiği gerekçesiyle gözaltına aldı.

Olaya ilişkin gözaltına alınan Fenerbahçeli taraftarlardan 7 kez uyuşturucu kullanmak ve satmak suçundan kaydı bulunan Mustafa T. (26) ile Kaan B. (24), Emrah A. (22), Menderes O. (37), Ramazan Ekrem B. (25) ve Eyüp Adnan Ö’nün (49) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

NTV

Aha çarşıya kardeş çıktı gfb.

[video=youtube;i2mmy8Pg-YE]https://www.youtube.com/watch?v=i2mmy8Pg-YE[/video]

hahahahahahhaahhahahahaah

daha yeni gördüm ben bunu, müthis yaaa :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt