Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya bjk'yi de amma abartıyorsunuz adamların sağ beki yok sol bekide ileri çıkıyor diye millet bir şey sanıyor ama defansta Balta'dan farksız paspas bildiğin sadece Alania maçında bile bu çok belli oldu öncesinde de farklı değildi. Ee başka işte canı isterse oynayan bir q7 var forvette almeida var ama tık yok. Ama saygı duyulacak isimler var yine de Fernandes,Necip,Simao.

hazar_buyuka Hazar Büyüka

Benayoun, Chelsea'den kesin olarak ayrilacagini ve birkac kuluple gorustugunu soyledi.

hazar_buyuka Benayoun asil tendonundan buyuk bir sakatlik yasadi ve 6 ay oynayamadi. Asil tendonu vucutun en hassas yerlerinden biri ornek Van Basten.

YamanAkinciYaman Akinci

Daha cok once Fred adini yazmistim, Fred'e yeniden teklif yapmisiz... - @Futebol_contrat 'a gore...

5 dakika önce

muslera > rüştü

eboue > toraman

ujfa = sivok

servet > egemen

hakan < köybaşı

melo > aurelio

selçuk = fernandes

xxxx ? guti

xxxx > simao (gelecek olan sol kanatın simaodan kaliteli olacağını düşünüyorum)

kazım < q7

baros > almeida

ee hani bjk daha mı kaliteli Allah aşkına ya ..

"Eğer Sayın Kozak’ın bize karşı eleştirileri “fazla yumuşaksınız, daha dik durun” şeklinde olsaydı, duruşumuzu gözden geçirme gereğini duyardım ama bu duruş yüzünden Kozak’ın ifadesiyle “Türkiye Liglerinin doğal lideri olma fırsatını kaçırıyorsak” etik anlayışımızdan taviz vereceğimize “doğal liderliği” kaçıralım gitsin derim."

Büyük Baskan ya. Ben bu yüzden cok seviyorum Ünal Aysal´i ya. Gördügüm en dik duruslu Baskandir acik ara.

teklif yapmadigimiz oyuncu kalmadi be medyaya göre

su transfer dönemi bitsede kurtulsak

bizim yonetim bence kapa bildirip hapisteki umit karana teklif etsin. bu saatten sonra anca onu alirlar. takimin sol tarafi resmen berbat.

kadro yapısı:fb>bjk>gs=ts=bursa=gantep

Bu ne be saka mısın arkadasım sen..

Bu takıma Melo, Muslera, Eboue, Ujfalusi, Selcuk gibi cok üst düzey takviyeler yapıldı.. Baros gibi Türkiye Liginin bence en iyi golcüsü var her ne kadar formsuz olsada.. Kulübede Fransa Liginin gol kralı ve yıllardır EPL'de istikrarlı bir sekilde oynayan Elmander var.. Ayrıca basımızda Dünyanın sayılı hocalarından biri var..

Fenerbahce'nin kadro kalitesi bizden iyidir desen anlayacamda Besiktas'ın birkac yabancı dısında 5 para etmez kadro kalitesi + bizim TS, Antep gibi takımlarla esit seviyede oldugumuzu söylemen gercekten futbolu nasıl takip ettiginin göstergesidir..

muslera > rüştü

eboue > toraman

ujfa = sivok

servet > egemen

hakan < köybaşı

melo > aurelio

selçuk = fernandes

xxxx ? guti

xxxx > simao (gelecek olan sol kanatın simaodan kaliteli olacağını düşünüyorum)

kazım < q7

baros > almeida

ee hani bjk daha mı kaliteli Allah aşkına ya ..

Selçuk > Fernandes x 2

Çağatay abinin dediğine göre toplanmışlar.Podolski ile ilgili sıcak gelişmeler var falan demişti 2 saat sonra KAP'a bildirildi ama gerisi malum ne yazıkki :o.Ben güveniyorum şahsen.
renkdaş benim canım çok sıkkın şu son poldi olayından sonra ya milletin ağzına dalgakonusu olduk ya bunlar giderler bu cimrilikle iki brezilyalıyı alır gelirler görürüsün...

renkdaş benim canım çok sıkkın şu son poldi olayından sonra ya milletin ağzına dalgakonusu olduk ya bunlar giderler bu cimrilikle iki brezilyalıyı alır gelirler görürüsün...

Kim dalga geçiyor.Şikeci Fenerlilermi yoksa başkanları Azizin köpeği olmuş kargalar mı ?

Arkadaşlar Balta<Köybaşı yapmaya gerek yok inanın ikiside aynı mal hiç farkları yok işte İsmail biraz daha ileri çıkanı o yüzden yazılıyor ama ne verilen o paraya değer ne de o formayı vermeye geleceğin Balta'sı Köybaşı'dır Balta'da daha genç dönemlerinde ileride katkı veren gol atan top kesen bi tipti yaşlandıkca Balta abisine çeker Köybaşı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt