Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

muslera > rüştü

eboue > toraman

ujfa = sivok

servet > egemen

hakan < köybaşı

melo > aurelio

selçuk = fernandes

xxxx ? guti

xxxx > simao (gelecek olan sol kanatın simaodan kaliteli olacağını düşünüyorum)

kazım < q7

baros > almeida

ee hani bjk daha mı kaliteli Allah aşkına ya ..

Eboue > 3Toraman

Ujfalusi > Sivok

Servet > Egemen

Hakan < Köybaşı

Melo > 2Aurelio

Selçuk = Fernandes

xxxx ? guti

xxxx ? Simao

Kazım < Q7

Baros > Almeida

Elmander > Mustafa

Sabri > Ekrem

Bu ne be saka mısın arkadasım sen..

Bu takıma Melo, Muslera, Eboue, Ujfalusi, Selcuk gibi cok üst düzey takviyeler yapıldı.. Baros gibi Türkiye Liginin bence en iyi golcüsü var her ne kadar formsuz olsada.. Kulübede Fransa Liginin gol kralı ve yıllardır EPL'de istikrarlı bir sekilde oynayan Elmander var.. Ayrıca basımızda Dünyanın sayılı hocalarından biri var..

Fenerbahce'nin kadro kalitesi bizden iyidir desen anlayacamda Besiktas'ın birkac yabancı dısında 5 para etmez kadro kalitesi + bizim TS, Antep gibi takımlarla esit seviyede oldugumuzu söylemen gercekten futbolu nasıl takip ettiginin göstergesidir..

tüm görüşlerine katılıyorum zaten kadro olarak demedim yapısı olarak dedim yoksa ilk 11 olarak en iyisi biziz.

sadece alternatifsiz bölgelerimiz ve boş kalan bölgeler var...

haa culio gitmese , arda kalsa ve 3-4 tane türk alternatif alsak daha iyi olurdu kadro yapısı.....

muslera > rüştü

eboue > toraman

ujfa = sivok

servet > egemen

hakan < köybaşı

melo > aurelio

selçuk = fernandes

xxxx ? guti

kazım < q7

baros > almeida

tartışma uzasın istemiyorum ama egemen servetten ismaim hakandan iyi olduğu gibi almeida baros kıyaslamasıda bana göre çok adil değil

diğerierine katılıyorum eğer pek birşey kalıyorsa

RobHarrisUK Rob Harris

ALERT: Fenerbahce appealing to Court of Arbitration for Sport over removal from Champions League. Trabzonspor took place

fenerbahçe cas a başvuruyormuş

hazar_buyuka Hazar Büyüka

Benayoun asil tendonundan buyuk bir sakatlik yasadi ve 6 ay oynayamadi. Asil tendonu vucutun en hassas yerlerinden biri ornek Van Basten.

nevzatdindarNevzat Dindar

Forlan Inter'e gıdınce GS'de golcu tranferı de rafa kalkar..

bana forvete fred gelecek gibi geliyor bilmiyorum gerçekleşme ihtimali nedir ama forlan'da gitti..

Damiao zor gibi görünüyor bakalm.

muslera > rüştü

eboue > toraman

ujfa = sivok

servet > egemen

hakan < köybaşı

melo > aurelio

selçuk = fernandes

xxxx ? guti

kazım < q7

baros > almeida

eboue > toraman

ujfa > sivok

servet > egemen

hakan < köybaşı

melo > aurelio

selçuk > fernandes

xxxx ? guti

kazım < q7

baros > almeida

Bence Ujfalusi Sivoktan daha iyi.Selçuk ise Fernandes den daha iyi, ayrıca Selçuk Türk.

Arkadaşlar Balta<Köybaşı yapmaya gerek yok inanın ikiside aynı mal hiç farkları yok işte İsmail biraz daha ileri çıkanı o yüzden yazılıyor ama ne verilen o paraya değer ne de o formayı vermeye geleceğin Balta'sı Köybaşı'dır Balta'da daha genç dönemlerinde ileride katkı veren gol atan top kesen bi tipti yaşlandıkca Balta abisine çeker Köybaşı.

bak burda haklısın 3-5 seneye kadar ben hangi manisa maçını izlesem ya holosko gol atıyordu ya hakan balta :=) noldu bu adama bize gelince anLamadım :D

tüm görüşlerine katılıyorum zaten kadro olarak demedim yapısı olarak dedim yoksa ilk 11 olarak en iyisi biziz.

sadece alternatifsiz bölgelerimiz ve boş kalan bölgeler var...

haa culio gitmese , arda kalsa ve 3-4 tane türk alternatif alsak daha iyi olurdu kadro yapısı.....

Alternatif olarak büyükler arasında en kötüsüyüz desen tamam diyecem..

Keza takımın rotasyonda kullanacagı oyuncu sayısı cok ama cok az..

Kazım'ın yedegi Aydın

Sol kanat elemanı olarak sadece Engin

Selcuk'un yedegi Ayhan

Melo'nun yedegi Ceyhun ( Ceyhun'u begeniyorum ama Melo ile aralarında kıyaslanmayacak kadar fark var. )

Eboue'yi sag ic olarak düsünüyorum ve yedegi Yekta ( Yekta begendigim bir oyuncu teknik olarak baya iyi ama mücadele bakımından iyi degil )

Bu takımın bir sol kanatla birlikte alternatif icinb Sercan, Yigit, Mervan v.s. gibi oyunculara ihtiyacı var mutlaka yerli takviyeside yapılmalı..

Beyler eğilin Nevzat sallıyor

Ünal Aysal: "29 Ağustos’ta FIFA Güvenlik Kurulu Başkanı Chris Eaton medyamızda fazla yer bulmayan bir demeç verdi ve “Türkiye’deki şike olaylarının uluslararası bağlantıları olduğuna ilişkin elimizde deliller var” dedi."

İnter çekilsin aradan. Forlan bize daha çok lazım... Harcarım lan kendimi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt