Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

YamanAkinciYaman Akinci

Tam tercume icin tesekkurler beyler, bu arada hisse satisi yapmamiz da transferin gostergesi heralde...

arkadaşlar Juventus'un Elia transferinde aradan çekildiği söyleniyor doğru mu acaba?

normal ki,hangi takımın yedek kadrosu ilk 10 a girer..2000 kadrosunda hasan capone arif haricinde etkili yedek yoku

etkili olmasından ziyade..sonradan giren adamın çıkan futbolcuyu aratmaması lazım kalite olarak onu demek istedim..yoksa her sene manchester city şampiyon olmalı yada tottenham..yedek kadrolarına bir bak uçmuşlar :=) adebayor defoe tottenham ,, tevez balotelli city :D

arkadaşlar sizi kıracağıma dişimi kırarım ama birde realite boyutu var işin :D

fernandes cidden iyi oyuncu

maçları izlerken biraz dikkat edin fernandese

selçuk ve melo bu sene muslera dahil en iyi transferlerimiz

çok seviyorum kendisini yerli ayrıca çokta sempatik

ama fernandes bu sene bize gelse çıplak koşardım yani o derece

Beyler El Hamdaoui Ajax paf takimiyla antremana cikiyor ve satis listesinde.. ellerinden cikarmak istiyorlar.. uygun bir fiyata alinabilir gibime geliyor :)

Aissati de satilik, o da fena futbolcu degil...

Kaynak : Voetbalzone

Büyük Baskan postasini da koydu, üstüne de transfer bombasi patlatirsa bu taraftar onu heryerinden öper :D

Galatasaray'a gelmeden önce Selçuk'u Xavi ilan edenler şimd Fernandes daha iyi diyor.Komşunun...

@YamanAkinci Eliadan bahsetmis abi...Menajeri gelen teklifleri değerlendiriyomus.Çarsambaya kadar bi snuca varmak istiyolarmıs.

Tövbe tövbe :D

twentenin ileri 3 lüsüne bayılıyorum -mark janko-ruiz-luke de jong birini kapsak süper olur valla

Beyler El Hamdaoui Ajax paf takimiyla antremana cikiyor ve satis listesinde.. ellerinden cikarmak istiyorlar.. uygun bir fiyata alinabilir gibime geliyor :)

Aissati de satilik, o da fena futbolcu degil...

Kaynak : Voetbalzone

Lille 6 milyon Euroya almamışmıydı bunu :)

Kırdın beni hocu :sad007:

:D

bjk hemen transfer yapıyor diyo övenler kendi yönetimimizi elestirenlere cevap:bjk erkek voleybol takımı gecen yıl küme düsdüü,biz ise sampiyon olan feneri her iki macdada yendigimizi hatırlatayım.bu yıl da iddalı kadro kurduk.bayan voleybol takımımız gecen yıl ilk 4 e girdi ve bu yıl yaptıgımız transferlerle sampiyonluk için iddaalı bir takım kurduk iki tane dünya yıldızı getirdik.bjk bayan voleybol takımı ise ilk 8 e zor girdi.bayan basketde ise türkiye kupasını kazandık,ligde final oynadık ve milli takımı fenerle birlikte biz olusturuyoruz.bu sene yaptıgımız transferlerin kalitesi tartısılmaz.erkek baskebolda belli bir düzene sahibiz.hem yerli hemde yabancı kadromuz gayet iyi.gecen yıl final oynadık ve bjk ile oynadıgımız 5 macıda kazandık.bjk nin yabancı transferleri cok iyi ama herkes bilir türkiyede basarı için yerli kadronuzun iyi olması lazım.mehmet yagmur,can akın,ersin daglı gibi oyuncularlar basarılı olmak hayaldır hayal.üstelik bütün bu branslarda bir cok oyuncunun gecen yıl ki ödemelerini hala yapmadılar,bütceleleri cok kısıtlı.erkek basketbolda 2 oyuncunun paralarını ödemedikleri için federayona şikayet edildiklerini biliyo musunuz.futbol takımlarında paralar düzenli ödenmiyor,en son gutinin yönetimle konustugunu ve icerde 6 aylık parasını alamayanlar var artık bunları ödeyin dedigini biliyo musunuz.bjk deki mantık tamamıyla futbola dayalı geresi fiyasko.gerci futbolda da işler iyi gitmiyo ya neyse

Galatasaray'a gelmeden önce Selçuk'u Xavi ilan edenler şimd Fernandes daha iyi diyor.Komşunun...

Böyle bilip bilmeden konuşan adamlara ne cevap verilir ki.

Bak bakayım mesela benim geçmiş mesajlarıma.Selçuk gelmeden önce neler demişim Selçuk için.

İstersen gene diyeyim.Selçuk iyi futbolcu ama overrated.Çok şişiriyorsunuz.

yani bende bunu söyleyecem ama tartışma uzayacak

fernandes valenciya 18 milyon euroya transfer oldu

bu transfer olayını geç fernandes boş adam değil

bence fernandes selçuktan çok daha iyi

18 milyona aldığı adamı bir takım bir sene sonra 2 milyona vermesini de açıklamanızı istesem ?

iki seçenek çıkıyor vallencia çooook büyük hata yaptığını anladı fernandez ancak ve ancak 2 milyonluk adamdı veya fernandezde futbol hayatını etkileyecek bir problem var herkes'den saklanıyor...

%89 indirim outlet mağzalarında bile yok

selçuğu cok abartmayın,sadece iyi futbolcu ama süper değil.şöyle ki bence bir suat kaya bile değil:.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt