Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Asil mesaji raporlayan hainin ihrac edilmesi lazim, cünkü ne oldugu ortaya cikti. Ceza verenlere de yaziklar olsun. Sinan Dogan´in dediginin 10000 katini da ben söylüyorum. Anlayan anladi.

eğer forum küfür edene otomotikmen ceza veriyorsa birşey diyemem ama sinan doğan kardeşimizin bu küfürü bence görmezden gelinsin mod arkadaşlar

bayram üstü güzel hir hareket olur eğer ceza kaldırılırsa

Arda Deniz burada, kendisi söylesin mesaji kimin raporladigini, görecegim o zaman ben sizi...

G.Saray'dan ortaklık açıklamasıA.A.29 Ağustos 2011Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş, ana ortağı olan Galatasaray Spor Kulübü Derneği'nin şirketteki payının yüzde 83,38'den yüzde 81,83'e düştüğünü bildirdi.Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderilen ve Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan yazıda, “Şirketimizin ana ortağı Galatasaray Spor Kulübü Derneği tarafından 56.761 lot tutarında satış işlemi yapılmış ve bunun sonucunda ana ortağımızın şirketimizdeki ortaklık payı yüzde 83,38'den yüzde 81,38'e düşmüştür” denildi.

Fb yöneticiler gibi yakınmayın ceza alıyorsanız babalar gibi cekin ben bir ay aldım Fb'ye kufur ettim diye ben itiraz ettim mi, ceza alıyoprsan bir GALATASARAY'lı gibi babalar gibi cekersin, azize gibi ayılıp bayılmak iftira sucsuzum demek sizlere yakısıyormu ?

Sen vatan hainlerine edilen lafla fener'i bir mi tutuyorsun?Azize gibi ayılıp bayılmak yakışmıyormuş bu ne saçma bir yorumdur.

Renktaslar yeni geldim. Ne oldu ne bitte bilmiyorum. Ama birinin hakki yenmis ise lütfen mod arkadaslara derdinizi anlatin. Ayrica biri bir cezayi savunuyor diye onun raporlamasi gerekmiyor. Raporlayan buraya cikip cezayi falan savunmaz. Lütfen nöbete dönelim

Bak şimdi ben de küfür edeceğim hadi bana da ceza verin. çocukları benim askerimi öldürecek,burda bi arkadaş da onlara küfretti diye ceza alacak öyle mi ? Ayıp size ayıp. işte böyle değer verirseniz götlerini bir güzel kaldırırsınız..Haydi selametle nasılsa ceza vereceksiniz

Edit:küfür yasak

bana da ceza verin teröriste ne diyeceğiz kardeş mi diyeceğiz,bu mesajı raporlayandan da ceza verenden de bir vatansever olarak utanıyorum.

şu son dakika nöbetleri yüzünden saçlarım beyazlaştı ya.:sad007:

gencecik yaşta beyaz beyaz saçlarım var :sad007:

Neden hala transfer yokkkkkkkkkkkkkk isyan edelim artık.

An itibariyle daha fazlasını hakeden insanlara İngilizce Picture'ın kısaltmasıyla sözde hakaret eden Sinan Doğan'ın ceza almasıyla yeni oldugum ve okurken keyif aldıgım bu forumu daha okumamaya karar verdim.. Transfer herşey güzel ama mübarek ramazan ayında askerlik vazifesini yapan gençlerimize kurşun sıkan o itlere laf söylemek burda ceza sebebiyse yapacak hiç birşey yok. Nondanın 30 santimi girsin onlara.. Ceza almam heralde bir tane küfür yok.. Gerçi alsamda sorun yok :) Allaha emanet olunuz.. İyi bayramlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt