Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba, Adebayor, Arshavin, Forlan, Podolski.. Gecen isimler guzeldi, ama ortada hicbir sey yok. Birkac gun kaldi, umarim en iyi transferler en kisa zamanda biter. Bu kadroyla kesinlikle olmaz..

Güzel kandırdılar taraftarı kombine alsın diye.

Allah sabır versin Telekom Arena'da Servet Balta Aydın Marlos ve sonradan oyuna giren Ayhan'ı izleyenlere, kısa düşen geri pasları ve dağlara taşlara şutlarıyla Sabri'yi de unutmamak lazım tabi.

bence avrupadaki transfer sezonun bitmesini bekliorlar, on'dan sonra transfer yapilcak, burdaki transfer sezonun son 4-5 günün'de, adamlari daha ucus alinsin diye...

Bizim için transfer önemli değil transferin tutması önemli bu saatte gelecek topcu gerçek performansını asla gösteremez .

Rezillik diz boyu bu kadar amatör bu kadar beceriksiz bu kadar cimrilik olmaz yeter artık beceremiyorsanız gidip kulupten.

Suç Başkan'da değil yanında çalıştırdıgı adamlarda Sedar Doğan,Ali Dürüst,Adnan Öztürk,Cahil Abdurrahim Albayrak

Başkan futbolu bilmiyor yanındakiler hiç bilmiyor

Gerçi Başkan'da Fener'e ve yandaşlarına ayar vermekten başka taraftarı mutlu edecek bir şey yapmadı gerekli olan mevkilerin yarısına transfer yaptı bunuda yapsın artık takımda lükse kaçacak hiç bir icraatta bulunmadı ...

crouch ve pavluchenko hiç bir zaman üst düzey adam olmadılar olamazlarda defoe de yaşlandı tabi

dünkü maçta yine defoe girdikten sonra birşeyler yapmaya çalıştı ama city kıyası yalnış

bu sene manu ve chelsea maçı dışında man.city nin ezemeyeceği takım yok ligde

küfür eden herkes ceza almadı bu forumda.mali tff nin açıklmasını yaptıktan sonra küfürler editle geçiştirildi kimse ksr bakmasın...daha da yazmıcam bu konuyla alakalı..

1 hafta ceza yedim o konuda ve bir çok arkadaş da cezasını aldı.

ben bu konu hakkında en ufak bir sitemde bulunmadım kimseye karşı. küfürün cezası açık ve net. hangi konu olursa olsun ediyorsan cezası çekersin.

insanlar birşeyler okurken senin benim veya onun yazdığı küfürleri okumak zorunda değiller.

Beyler asil konumuza geri dönelim. :)

Bizim için transfer önemli değil transferin tutması önemli bu saatte gelecek topcu gerçek performansını asla gösteremez .

Rezillik diz boyu bu kadar amatör bu kadar beceriksiz bu kadar cimrilik olmaz yeter artık beceremiyorsanız gidip kulupten.

Suç Başkan'da değil yanında çalıştırdıgı adamlarda Sedar Doğan,Ali Dürüst,Adnan Öztürk,Cahil Abdurrahim Albayrak

Başkan futbolu bilmiyor yanındakiler hiç bilmiyor

Gerçi Başkan'da Fener'e ve yandaşlarına ayar vermekten başka taraftarı mutlu edecek bir şey yapmadı gerekli olan mevkilerin yarısına transfer yaptı bunuda yapsın artık takımda lükse kaçacak hiç bir icraatta bulunmadı ...

okadar da değil.gecen sene devre arasında 13 milyon euro çöpe gitti...9 transfer yapmışız öyle yada böyle..hakkını yemeyin..

Tabiki büyütürüm seni bilmem ama benim haksızlığa tahammülüm yok, ben aynı resimden konudan atılıyorum.Aynı resimden 2 gün sonra raporlamama rağmen kimse konudan atılmadı.Ve atıldığımda 3 tane modla konuştum, kural çok açık abi birşey yapamayız dediler.Sergen Dağ a sorabilirsin , o zaman kuralda müsamaha yapılmamalı, lütfen arkasında durduğunuz fikrin en azından mantıklı olduğunu kontrol edin.

Ortada mantık veya mantıksızlık gibi bir durum söz konusu değil yahu, anlatamıyorum bir türlü. Şurada iyi niyet gösterip biraz daha müsamaha gösterelim diye karar alıyoruz, bunda bile suçlu oluyoruz.

Sen konudan ne zaman atıldın bilmiyorum, şu durum bir kaç gündür var ve transfer sezonunun sonuna kadar da böyle devam edecek. Ceza kurallarında sürekli değişiklik yapıyoruz gibi konuşmaya gerek yok açıkçası, ortada sadece bulunulan duruma iyi niyet gösterilmesi ile ilgili bir mevzu var.

Neyse, dediğim gibi son bir kaç gün böyle olacak, iyi forumlar.

Baskanın bir sucu yok. Transferden sorumlu kisiler suan aksıyor.

Kardeşim kulübün başı başkandır başkan ne derse o olur senin dediğinde doğru ama artık başkanın sene başı verdiği sözleri hatırlaması ve uygulaması lazım

adebayor,drogba,fabiano,reyes,forlan bunlardan sonra riera hayal kırıklığı olur o adam misyonunu tamamladı

10'dan fazla üye ceza aldı. İspatlayamacağın şeyler söyleme lütfen.

Sizinde bir derdiniz varsa Ticket açın.

Evet derdim vardı Abdullah beye şikayette bulundum, muhtemelen beni atanda sizdiniz.Lütfen kuralları uygulayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt