Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

nevzatdindar Nevzat Dindar

GS'de son durum..Barcelona-villerreal maci sonrasi.

GS bu kadro ile çok zorlanır. Zaten savunma evlere şenlik. Pozisyon yaratamaz. Çoğu maçı berabere bitirir. İlk golü yediği maçlarda fark yer. Bu kadro ile terim seneye yollanır. Sonra balta-sabri-transfer pişmanlığı yaşar. Ama son pişmanlık fayda etmez. Arda gitti hala yerine adam yok. Bu acizliği şaşkınlıkla izliyorum. Kulübün tek derdi fener olmuş. Rezalet bir sezonun ardından verilen sözler havada kaldı. Takımı pozisyona sokacak adam yok, sabri'den 10 numara yaratılmış. Şaşırdık mı? terim varken bunlar çok normal. Sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum. Maskeler bir bir düşecek. 2 pas yapamayan takım aynen devam edecek. Zaten sol kanadımız yok. Rakipler sağı kapatacaklar. Ve finito.

Arkadaslar malum yarin erken kalkacaz bayram namazi icin. bana musade, size hayirli nobetler! Simdiden hepinizin bayramini kutlar ve insallah bayram hediyemizide baskanimiz Unal Aysal verir.

Terim iyi gelmiş bu yönetime oturup buna şükür etmeliyiz

beyler andre santos için fb arsenal ile anlasmıs(ntvspor) :D sol kanat cöktü şimdi kaldılar canere

Santos Fb dekiş en begendiğim yabancıydı hep bize yazıyordum Arsenal'e kısmetmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt