Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

GS bu kadro ile çok zorlanır. Zaten savunma evlere şenlik. Pozisyon yaratamaz. Çoğu maçı berabere bitirir. İlk golü yediği maçlarda fark yer. Bu kadro ile terim seneye yollanır. Sonra balta-sabri-transfer pişmanlığı yaşar. Ama son pişmanlık fayda etmez. Arda gitti hala yerine adam yok. Bu acizliği şaşkınlıkla izliyorum. Kulübün tek derdi fener olmuş. Rezalet bir sezonun ardından verilen sözler havada kaldı. Takımı pozisyona sokacak adam yok, sabri'den 10 numara yaratılmış. Şaşırdık mı? terim varken bunlar çok normal. Sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum. Maskeler bir bir düşecek. 2 pas yapamayan takım aynen devam edecek. Zaten sol kanadımız yok. Rakipler sağı kapatacaklar. Ve finito.

Maçları izlemesem sana inanırdım.

Bazıları şu an takımı çok kötü görüyor ve felaket senaryoları kuruyorlar.Bu takımın bir kere geçen senekilerden çok daha iyi tecrübeli ve başarılı bir teknik direktörü oldu.Ortasahası çağ atladı ve Türkiyede ki en iyi orta saha kuruşdu bana göre.Ekstra üst düzey oyuncular alındı defansa Ujfa ve her pozisyonda oynayabilen Eboue gibi.Ayrıca Premier Lig de geçtiğimiz sezon yanlış hatırlamıyorsam çift haneli rakamlarla gol atan bir forvetimiz oldu.Sadece sol açık ta eksiğimiz var ve onun da iyi kötü kapatılabileceğine inanıyorum.Bu takım lig de her türlü şampiyon olur.Bence siz önümüzdeki sene şampiyonlar liginde ne yapacağımızı düşünün....

artık malzemeci masör filanı elinde tutamazlarsa o zman artık bankasya ya zaten düşerler:D

Andre Santos Arsenal ile anlaşmış la Ntvspor son dakika :D fenerbahçe dağılıyor :D

GS bu kadro ile çok zorlanır. Zaten savunma evlere şenlik. Pozisyon yaratamaz. Çoğu maçı berabere bitirir. İlk golü yediği maçlarda fark yer. Bu kadro ile terim seneye yollanır. Sonra balta-sabri-transfer pişmanlığı yaşar. Ama son pişmanlık fayda etmez. Arda gitti hala yerine adam yok. Bu acizliği şaşkınlıkla izliyorum. Kulübün tek derdi fener olmuş. Rezalet bir sezonun ardından verilen sözler havada kaldı. Takımı pozisyona sokacak adam yok, sabri'den 10 numara yaratılmış. Şaşırdık mı? terim varken bunlar çok normal. Sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum. Maskeler bir bir düşecek. 2 pas yapamayan takım aynen devam edecek. Zaten sol kanadımız yok. Rakipler sağı kapatacaklar. Ve finito.

Lig sonunda görüşürüz.

haluk yurekli

7 milyon euro bonservis bedeli ile andre santos adaya gidiyor

fener bu sene küme düşmezse yanar insallah düşmezle :D defansları evlere şenlik

nevzatdindar Nevzat Dindar

Bastan soyliyeyim bugun o aysal-terim zirvesi olmadi..Aysal aksam dondu..ama plan belli!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt