Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hakan Balta'yi alsin Fener bizden Caner oynarsa sene sonu butun seyirciler kel kalir :asd:

lugano yok santos yok onların yerine bekir var caner var ooooo evlere şenlik eskiden bazı renkdaslar derdi fb nin savunması bizden daha iyi diye şimdi bi daha desinler de güleyim biraz :asd:

Piyasada adam kalmadı hepsinden olumsuz cevap ile döndü yönetim kim gelecek çok merak ediyorum

Ligin 3.haftası oynanıyordu su olaylar olmassa bu kadar beceriksizlik olmazki

GS bu kadro ile çok zorlanır. Zaten savunma evlere şenlik. Pozisyon yaratamaz. Çoğu maçı berabere bitirir. İlk golü yediği maçlarda fark yer. Bu kadro ile terim seneye yollanır. Sonra balta-sabri-transfer pişmanlığı yaşar. Ama son pişmanlık fayda etmez. Arda gitti hala yerine adam yok. Bu acizliği şaşkınlıkla izliyorum. Kulübün tek derdi fener olmuş. Rezalet bir sezonun ardından verilen sözler havada kaldı. Takımı pozisyona sokacak adam yok, sabri'den 10 numara yaratılmış. Şaşırdık mı? terim varken bunlar çok normal. Sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum. Maskeler bir bir düşecek. 2 pas yapamayan takım aynen devam edecek. Zaten sol kanadımız yok. Rakipler sağı kapatacaklar. Ve finito.

ne zaman eleştirilere başlayacaksın diye merakla bekliyordum.

Hıncal vari eleştirilerini özlemiştik:D:D:D

7 milyon euro iyi para ama bu sezon caner oynasın onun yerine zararları min.8 milyon euro:D

Santos Arsenal e gitmiş 8 milyon euro ya

o pintirella arsene wenger durdu durdu parayı santosa mı harcadı bu arsenal bu sene tırt olur

Andre Santos kötü adam değilde Arsenal daha iyilerini bulabilirdi.

Keyfimiz yerine gelsin biraz

adszjka.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt