Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Feneri zerre sevmem hatta nefret ediyorum diyebilirim.Bu nefret sebebi de belli zaten.Ama birşey var ki ne bizsiz nede fenersiz bu lig olmaz.

lugano yok santos yok onların yerine bekir var caner var ooooo evlere şenlik eskiden bazı renkdaslar derdi fb nin savunması bizden daha iyi diye şimdi bi daha desinler de güleyim biraz :asd:

Ben hala bizim defanstan daha iyi dafansa sahip olduklarini dusunuyorum. Bu arada kuusura bakma da adamlar en iyi iki tane savunma oyuncularini satip ve biz simdi daha iyiz defansta demek bence bize yakismiyor. Bize defansa en az iki transfer sart. Bu mantiginla biz hayatta eski Galatasaray olamayiz kardes...

ah be keita olcaktı ki caneri perişan ederdi her deparında tokatlardı :D caner yüzünden coook gol yer fb göbekte de bilica oynadı mı fb li taraftarların parmaklarında tırnak kalmaz :asd:

Maçları izlemesem sana inanırdım.

Ben de tüm hazırlık maçlarını seyrettim. Liverpool maçı hariç takım tel tel döküldü. Lig için ölçü olympiakos maçıdır. Gördük o maçta takımın halini. 2 pas yapmaktan aciz, ne kademe var ne bir sistem. Süper orta saha kuruldu diyorlar bakıyorum hala sabri,ayhan ortada. 46 gol yiyen defans aynen duruyor. Sol kanat yol geçen hanı.

Elmander polat'ın bize son dakika golü. Demem odur ki fazla havaya girmeyin. Sabredin lig başlasın herşeyi görücez.

bu arada Vilareal acayip güzel top çeviriyor topu alabildiği zamanlarda...

şimdi bu arsene wenger gael clichy i satıp yerine brazilyalıların nadiren oynayabildiği lige santosu mu aldı bu arsenal ne yapıyor belli degil

Şu kupona bak arkadaş ya çıldırıcam ç

Atvidaberg - Hammarby Handikaplı 1 Skor : 3 - 1

Qviding - Sundsvall Handikaplı 2 Skor 0-2

Angelholm - Falkenberg iy 0 ms 1 Skor iy 0-0 ms 3-2

Haka - Helsinki iy 0 ms 2 Skor iy 0-2 ms 1-3

Helsinkiye 2 handikap atıyodum adam 0 dan 2 ver dedi 260 lira gitti ya :S

stoch u mu alsak? :D

Şu kupona bak arkadaş ya çıldırıcam ç

Atvidaberg - Hammarby Handikaplı 1 Skor : 3 - 1

Qviding - Sundsvall Handikaplı 2 Skor 0-2

Angelholm - Falkenberg iy 0 ms 1 Skor iy 0-0 ms 3-2

Haka - Helsinki iy 0 ms 2 Skor iy 0-2 ms 1-3

Helsinkiye 2 handikap atıyodum adam 0 dan 2 ver dedi 260 lira gitti ya :S

kardeş benimde o gün sadece atletico yüzünden 100 lira gitti

Ben de tüm hazırlık maçlarını seyrettim. Liverpool maçı hariç takım tel tel döküldü. Lig için ölçü olympiakos maçıdır. Gördük o maçta takımın halini. 2 pas yapmaktan aciz, ne kademe var ne bir sistem. Süper orta saha kuruldu diyorlar bakıyorum hala sabri,ayhan ortada. 46 gol yiyen defans aynen duruyor. Sol kanat yol geçen hanı.

Elmander polat'ın bize son dakika golü. Demem odur ki fazla havaya girmeyin. Sabredin lig başlasın herşeyi görücez.
olympiacos macına takım 20dereceden 40 dereceye gıdıp ve agır fızık kondısyon ıdmanlarından sonra cıktı,tamam takımın eksıklerı var ama senın soyledıgın gıbı rezalet falan değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt