Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sanki bu barcelona eski barcelona değil gibi :) yoksa xavi olmadığı içinmi :D

Hadi herkese iyigeceler:tiphat:Yarın Bayramda görüsürüz insallah:)

Ben de tüm hazırlık maçlarını seyrettim. Liverpool maçı hariç takım tel tel döküldü. Lig için ölçü olympiakos maçıdır. Gördük o maçta takımın halini. 2 pas yapmaktan aciz, ne kademe var ne bir sistem. Süper orta saha kuruldu diyorlar bakıyorum hala sabri,ayhan ortada. 46 gol yiyen defans aynen duruyor. Sol kanat yol geçen hanı.

Elmander polat'ın bize son dakika golü. Demem odur ki fazla havaya girmeyin. Sabredin lig başlasın herşeyi görücez.

Reis dediğin gibi lig başlasın o zaman ikimiz de burda olalım.Dediğin çıkarsa senden özür dileyecem.

Nevzat Dindar'da gece bültenine başladı hayırlı olsun :D

Ben hala bizim defanstan daha iyi dafansa sahip olduklarini dusunuyorum. Bu arada kuusura bakma da adamlar en iyi iki tane savunma oyuncularini satip ve biz simdi daha iyiz defansta demek bence bize yakismiyor. Bize defansa en az iki transfer sart. Bu mantiginla biz hayatta eski Galatasaray olamayiz kardes...
renkdas ben zaten bizim savunma iyi demiyorum ki.ama bence artık savunmaları bizden iyi degil bunu diyorum.caner baltadan iyi mi? bugün milli takımın hangi antrenör gelirse gelsin ilk önce oynattıgı servet bilicadan,bekirden kötü mü..bi tek gökhan gönül var o zaten gayet iyi bir oyuncu.evet bizim defansımız cok üstün degil bu durumda. ama fb den de kötü degil suan kesinlikle.

Fenerbahçe nin şu an ki hali için sendende büyük Allah var demek lafı düşer.

çok böbürlendiler herkesi çok hakir gördüler,felaket üstlerine düştü,üzülüyormuyum hayır çünkü bize Cemal Nalga olaylarında neler yaptıklarını çok iyi hatırlıyprum, maddiyi geçinde manevi katbolan imajı öyle 5-6 seneyle de giderilmeyecek.

bundan 50 sene sonra bizim Fenerbahçe den 6 tane yediğimiz hatırlanmaz hatırlansa bile tınlanmaz ama 50 sene sonra bile tarihinizde bu kara leke var sizden herşey beklenebilir der insanlar.

işre fenerbahçe asıl bu meseleyi düşünsün.

bu fenerden gökhan gönül,dia,niang,volkan ayısı gitsin küme düsmeseler bile gecen seneki halimizden daha beter olurlar...insallah

[video=youtube;TdROuNDe1mU]https://www.youtube.com/watch?v=TdROuNDe1mU&feature=feedu[/video]

Taffarel aslanım benim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt