Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Brezilyalılardan hayır gelmez . Podolski ve Mehmet Ekici tek çare .

İyi brezilyalılar bir kaç sezonda olsa katkı yapar ve elden çıkarırsın.En kötü ülkesine gönderirsin.Örnekleri çokça mevcut.

Poldi ve Mehmet bizim aradığımız kan ama ne yazık ki birini kaçırdık diğeride gitti gidiyor..

Brezilyada gücümüz dago ve nevese yetebilir...Bırakalım marlosu karlosu filan...Damiao yuda alamayız hiç ihtimal vermiyorum..Zaten beğenmiyorumda!

Gündemi takip et :D Fener ŞL ne gidemeyince 60 milyonluk gelirdan mahrum kaldı bunun yol açtığı ekonomik sıkıntılar varmış.Ama dediğin de olabilir...

ŞL gitmeseler bile bu normal değil. Bizde ŞL `da yokuz ama transfer yapıyoruz ve bekliyoruz. Fener yaptığı yeni transferi bile oynatmadan sattı. Gelen yok, giden çok. Bence bu Bank Asya `nın habercisidir. Guya her sene ŞL mi, katılıyor ezikler?

ŞL gitmeseler bile bu normal değil. Bizde ŞL `da yokuz ama transfer yapıyoruz ve bekliyoruz. Fener yaptığı yeni transferi bile oynatmadan sattı. Gelen yok, giden çok. Bence bu Bank Asya `nın habercisidir. Guya her sene ŞL mi, katılıyor ezikler?

Başka sorunlar da var ama ben bilgi sahibi değilim...

yok abi fenerin mali durumu cidden kötüymüş aziz sömürmüş bunları yalan dolanmış o zengin kulup olayı . bizim gibi gayrimenkulleride yok neye güvenerek böyle riskli bir sistem kurmuşlar anlamak imkansız

İyi nöbetler :-)

bunlar atleticoyada 4 - 5 atar sonrada arda 2. sınıf takıma gitti deyince kızıyorsunuz evet o takım berbat arda oraya gitmemeliydi.......

yok abi fenerin mali durumu cidden kötüymüş aziz sömürmüş bunları yalan dolanmış o zengin kulup olayı . bizim gibi gayrimenkulleride yok neye güvenerek böyle riskli bir sistem kurmuşlar anlamak imkansız

Beter olacaklar, burada fbnin battığı günleri de konuşacağız.

Çok seviyorlardı azizi, hala daha peşinden gidiyorlar "bizi yaktı" diyeceklerine.

Bir gün ayacaklar ama yine her zamanki gibi çok geç olacak.

Kibirleri gözlerini kör etmiş, fb artık bitmiştir.

En asil, kişilerin oyuncağı olmayan, olmasına izin verilmeyen Galatasaraylı olduğum için gurur duyuyorum.

ik denk dat ik eruit ben

bu ne anlama geliyor bilen var mı? Flemenkçe sanırım...

ah bir patlatsak sağlam transfer kuşlar kalp krizi geçirseler hahah :D

ya bu ali dürüst'ün demeçleri mahvediyor beni. şimdide demişki;"belki çarşamba transfer olabilir" allah aşkına ne belkisi transfer dönemi bitti be kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt