Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Elia Juveye giderse aptallık eder.Bize gelmeli.Önümüzdeki sene biz Juveyede çakarız interede :asd:

Gökmen Özdemir

@hyurekli yarin bayram geliyor g.saray'a:)) sabah 07.10'da..

Dünyada sınıflar arası farklar gittikçe artıyor zenginler fakirler, Manu, Madrid, Barca - Arsenal, Villareal, Valencia, Liverpool

fabregas için söylüyorum 8 sene arsenalda oyna kupa kazanama gel barcelona 1 ay olmadı ispanya süper kupası ve avrupa süper kupası kazan nasıl bir döngüdür bu :D

coachozyerMurat Özyer

ibrahimseten tarafından

Gazeteci: Takım yorgun muydu? Mourinho: Yorgun? Günde 15 saat çalışıp ayda birkaç yüz euro kazanıp evine dönen baba yorgun olur. Biz değil

6 dakika önce

Temmuzda borclanma yetkisi alindi bugun hisse senedi satilmis nakit giris olmus ama transfer sezonu bitti kemal sunalin filmindeki gibi zamansiz gelen paraya sicarim diyerek kenef yaptirmisti tum parayla biz ne yapicaz bu parayi simdi, ayriyetten henuz gidenler ile gelenler arasinda maliyet esit gibi olduna gore bizim butcemiz neydi Baslangicta sifirmiydi acaba nerde sinirsiz transfer butcesi hep yalan dolan bol bol da reklam yapan baskanlar bizi buluyor elin adami madridten adam alicam diye borsaya bildiriyo aksam istanbula getiriyor biz kaptan ogreniyoruz almayacamiz adamlari

coachozyerMurat Özyer

ibrahimseten tarafından

Gazeteci: Takım yorgun muydu? Mourinho: Yorgun? Günde 15 saat çalışıp ayda birkaç yüz euro kazanıp evine dönen baba yorgun olur. Biz değil

6 dakika önce

bu yüzden bu adamı seviyorum

fabregas için söylüyorum 8 sene arsenalda oyna kupa kazanama gel barcelona 1 ay olmadı ispanya süper kupası ve avrupa süper kupası kazan nasıl bir döngüdür bu :D

Bulent Akın, Serkan Aykut'unda super kupaları var hatta Marcio'da Uefa bile var, kısacası Fabregas olmasada alıcaktılar, adamlarda oyle bir mantelite varki topsuz oyunu R.Madrid'le birlikte resmen şiir gibi oynuyorlar herşey ezbere herşey, cok basitmişçesine Valdes bir topuda vursun görmedim al bizim orta sahaya koy Bam dan daha cok iş yapar, Pique, Abidal 10 numara oynar bizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt