Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Başkan 31 Ağustos'tan sonra transfer düşünüyormuş diyorlar da 31 AĞUSTOSTAN SONRA FİYAT NEDEN DÜŞSÜN.ADAM TRANSFER DÖNEMİ BİTMİŞ BİZİM İÇİN ADAMIN YERİNE KOYACAK BİR OYUNCU ALMA ŞANSIMIZ YOK,5 DEĞİL 10 DER.Gidersin Marlos'a sonra.

31 Ağustosta Avrupa'da transfer dönemi bitiyor da Türkiye'de daha bitmiyor olabilir mi? Eğer öyleyse mantıklı oluyor.

31 Ağustosta Avrupa'da transfer dönemi bitiyor da Türkiye'de daha bitmiyor olabilir mi? Eğer öyleyse mantıklı oluyor.

Tamam bitiyorda öyle olunca kaliteli adamlar nadir olur avrupada genelde satış listesine konan oyuncular kalır onlarıda nasıl alırız bilmiyorum.

koskoca gun bosa gecti. cok yazik. bu arada yarin daha transfer yapabilirmiyiz? banka teminati falan, bayram dan dolayi bankalar da kapali.

moralim bozuldu. iki kaliteli yabanci daha sart bu takima.

Bide FB tv vol 2 olan Ntvspora yaptıralım bunu bugün it herifler selçuğu 3.200 dediler toplam 70 milyon deiler ya ekrana vurasım geldi.

Tivitledim bunu onlara

cagriguler Çağrı Güler

@ntvspor "tarafsız" haber yapın GS TRANSFER GELİRLERİ: 41.992.000 TL TRANSFER HARCAMALARI: 34.962.400 TL KÂR/ZARAR DURUMU: +7.029.600 TL

hyurekli haluk yurekli

@nevzatdindar maliyet taraftarin en son onemseyecegi konudur. Taraftar takiminda iyi futbolcu gormek ister.o nedenle polat gitti aysal gldi

yönetim iyi transferler yaptı eyvallah , ama hala en az 2 tane kritik adama ihtiyacımız var, bunları alamazsak kusura bakmayın ama aldıklarımızın bir önemi kalmıyor maalesef...!!!

yapma kardeşim yaa alınan oyuncuları rafa atmayalım..

tamam bizde farkındayız eksiklerimizin olduğunu ama öyle yada böyle hadi transfer yapamadık bence bu kadro t.liginde gayette iyi iş yapar..

alpermertt - star gazetesi galatasaray muhabiri

Aysal topa girdiyse Podolski Elia Diego üçlüsünden ikisi gelir bana göre

RIera or Drenthe?

Its your turn...Choose!

ben kesinlikle Riera derim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt