Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drenthe gelirse golü unutun. 0-0, 1-0 skorlara, iyi mücadele, sabrinin iyi çocuk olduğuna dair masallara hazırlıklı olun. Ama bu arada savunma yönünde görev yapan Eboue,Melo ve Muslera'nın iyi oyunları mest edebilir bizi. Malum top hep bu tarafta olacağı için.

Renktaslar Eliayi izledim youtubede. Adam tam bizim aradigimiz cinsden. Ama tahminim Hamburg baya bir bonservis ister. Bence Poldiden daha yetenekli ve gelecek vad eden bir süper star. Yüzdeye bölsek Elianin bize gelme sansi/orani nedir sizce??? Baskanin bir yildiz sözü vardi... Elia olabilme ihtimali nedir? ;)

Renktaslar Eliayi izledim youtubede. Adam tam bizim aradigimiz cinsden. Ama tahminim Hamburg baya bir bonservis ister. Bence Poldiden daha yetenekli ve gelecek vad eden bir süper star. Yüzdeye bölsek Elianin bize gelme sansi/orani nedir sizce??? Baskanin bir yildiz sözü vardi... Elia olabilme ihtimali nedir? ;)
elia gelir.

İsimler üzerine tartışmaktan usandım..Kim'i düşünüyosalar bi an evvel getirsinler yeter..Zaman kalmadı yahu..

%30

transfer olmiyacak bizde biz transferi kapatik belki ama belki ucuz maliyeti olan birini getirirler oda kesin degil

Sol Açık için kendime göre gelmesini istediğim adamlar beğenme sırasına göre.

1.Podolski

2.Elia/Guardado

3.Riera

4.Benayoun

5.Drenthe

andre santos arsenale gitmiş öylemi ???:eek:

Drenthe gelirse golü unutun. 0-0, 1-0 skorlara, iyi mücadele, sabrinin iyi çocuk olduğuna dair masallara hazırlıklı olun. Ama bu arada savunma yönünde görev yapan Eboue,Melo ve Muslera'nın iyi oyunları mest edebilir bizi. Malum top hep bu tarafta olacağı için.

kim bizi sahamıza hapsetcek yaa premier ligde mi oynuyoruz bama ragmen 8. olduk.selçuk meloyla açık ara şampiyon oluruz sol kanatsız bu kadro bile bu lige cok bile.tek ts var onuda harcarız fenere şikesiz malatya cakıyor bjk takım olamadı teknikdirektörü hapisde

varya bazen şaşıyorum burda öyle insanlar varki(bunu özellikle belirteyim bazı insanlar diyorum) transfer canavarı resmen gece rüyamda şu adamı gördüm keşke şunu alsak bla bla bla

bırakın transferi ya geçen yıl sarp izlerken bu sene melo izleyeceksin adam hala transfer diyor şampiyonlar liginde oynamıyorsan

eliadır forlandır o dur şu dur fazla hayal kurma bu sene bu kadroda gayet şampiyonluğa oynar tek şey söylemek istiyorum geçmişine bak yakın zamana hani şundan 1 yıl öncesine sonrada şimdiki yönetime saygı duy.

geçen seneki gibi son dk. Misimovic gibi biri gelir, belki bir de yerli olur...

ilk 3'e ancak girer bu takım gole gidebileceğimiz adam yok takımda...

bazı eksiklerimizin olduğunu bende kabul ediyorum ama gol atamayacak kadar da vahim bir durumumuzun olduğunu düşünmüyorum...

elmander ve baroş hatta kiralık gitmezse anıl gol yolunda iş yapar... sağlam bir baroş her zaman iyi işler çıkartır..

en çok düşündüren tarafı sol tarafımız ordan çok sıkıntı çekeriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt