Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Benim sinirlendiğim bir türlü anlam veremediğim olay bu...

kardeşim sen forlan'ı alsaydın senelik en az 4 verecektin 4X3=12 milyon euro bonservis 5 desen 20 milyon euro ya yaklaşık bir para..

Ver o paranın yarısını damiano mudur nedir ... (sizler iyi diyorsunuz ben bilmiyorum )

ben de anlamiyorum bunu

forma satislari falan diyorlar, yalan.

besiktasta q7, guti falan alindi, forma satislarinda tabiki azcok artis olmustur ama büyük bir patlama asla olmadi.

yani forma satislari falan, bahane.

forlan, drogba icin paran var ama darmano icin, podolski icin 10-12 milyon veremiyorsun, ilginc bir durum harbiden

FCO_Marlos11 FC Lionel Marlos

FCOMARLOS_11 tarafından

Marlos jão joga a muito tempo o Galatasaray esta enteressado a um tempo ja! Pensa gente tem sentido, eu acho que ele esta indo embora do SP.

Marlos artık Galatasaray'da oynuyor tarzı birşeyler diyor bu

lan Derya Büyükuncu ölmüş şok oldum
2012’de Londra’da düzenlenecek olan Yaz Olimpiyatları’na katılmasıyla “6 kez yaz olimpiyatlarına giden ilk ve tek sporcu ünvanı”nı elde ederek insanlık tarihinde bir ilke imza atacaktır.

Allah rahmet eylesin.

ben de anlamiyorum bunu

forma satislari falan diyorlar, yalan.

besiktasta q7, guti falan alindi, forma satislarinda tabiki azcok artis olmustur ama büyük bir patlama asla olmadi.

yani forma satislari falan, bahane.

forlan, drogba icin paran var ama darmano icin, podolski icin 10-12 milyon veremiyorsun, ilginc bir durum harbiden

Yemişim forma satışını salman... Al damiona'yu 15'e herkes öve öve bitiremiyor yaşı 22 veya 23 talibi çıktı mı 35'e sat...

YamanAkinci Yaman Akinci

@

@ismailbakituncr Bir de yalanlama var. "2006 DA SURVİVORI KAZANAN DERYA DURMUŞLAR HAYATINI KAYBETTİ." deniyor

bir de böyle bir yalanlama var

.

İnsanlık adına utandım vallahi şu mesajla...

Her gün insan olmak daha da zorlaşıyor..

Kardeşim şu mesajını editle de başkaları görmesin bari..

Sen editle miyorsan bir yönetici arkadaş editlesin İNSANLIK NAMINA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt