Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler sakin olun. Bakin bugün bayram, böyle bir günde bari tartisma cikarmayin.

Hanımlar beyler, bayram günü birbirinizi kırmayın lütfen. İkili tartışmalara girmektende kaçının. Ayrıca konu sapmasın, transfer nöbetindeyiz.

İşi saçma yerlere çekmeye çalışma ondan fazlasını vermiştir.

ben bı yere çekmem ölen kardesımıze de allahtan rahmet dıleyelım de arkadas ben anlamıyorum ayrıca cekılmesı gereken bı konu cekerım kardes ben ceza verceklersede eywallah bu konuda ceza yıyelım yanlız arkadasın verdıgı tepkıye cok sasırdım ıcım acıdı allah turk mılletının sonunu hayır etsın

Arkadaşlar bayram gecesi birbirimizi kırmayalım. Bir tane yalan haber çıktı millet birbirine girdi yahu.

andre santos da gitmiş fenerden. zaaa çok sevinçliyim. başkasının üzüntüsü sevincim oldu zaaa :D:D

ben bı yere çekmem ölen kardesımıze de allahtan rahmet dıleyelım de arkadas ben anlamıyorum ayrıca cekılmesı gereken bı konu cekerım kardes ben ceza verceklersede eywallah bu konuda ceza yıyelım yanlız arkadasın verdıgı tepkıye cok sasırdım ıcım acıdı allah turk mılletının sonunu hayır etsın

naapsaydım ölmedi diye yas mı tutsaydım hey yarabbim neyse uzatmayalım herkesin bayramı kutlu olsun ben kaçar

Ölen Derya Durmuşlar'mış ya seviyordum o adamı.Allah rahmet eylesin.

riera mı drenthe mi sizce? bu 2 isim ön planda imiş ben kötü 2liden drentheyi seçerim yine de genç en azından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt