Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eğer hiç kimseyi alamıyorsak, Marlos kumarını oynamalıyız.. Ya tutarsa ?

Yönetimin bazen hakkı yeniyor

Muslera Eboue Melo Selçuk bunlar yıldız transferi değil mi

Anlıyorum sizi Drogba Arshavin Podolski tarzı yarım gömlek daha üstün oyuncu istiyorsunuz bende istiyorum ama çokta yüklenmeyelim...

olede renktaş bizi ilerde tasıcak macın skorunu her an degistirebilecek 1 oyuncu istiyoruz cokmu sey istiyoruz sanki ardanın 12milyonu duruo bide transferlerede az para harcamısken sole basıp parayı poldiyi alsalar kotumu olur yani rieraları hakediomuzmu taraftar olarak ?

olede renktaş bizi ilerde tasıcak macın skorunu her an degistirebilecek 1 oyuncu istiyoruz cokmu sey istiyoruz sanki ardanın 12milyonu duruo bide transferlerede az para harcamısken sole basıp parayı poldiyi alsalar kotumu olur yani rieraları hakediomuzmu taraftar olarak ?

Bende istiyorum öyle bir oyuncu diye yazdım zaten ama çok sabırsız davranıyoruz diyorum hele bi bekleyip görelim kimi alacağız...

İmza atacak birşey yok. Her kulüp satacağı oyuncuya eğer teklif varsa normal değerinin 5 milyon üzerinde fiyat çeker. Pazarlık payı yani. Sende ederini bulmak için çabalarsın.

Tabi her kulüp Arsenalin yaptığı gibi Eboue için 8,5 milyon çekip 3,5 a vermez. Bizim yöneticilerin hatası her transferi böyle yapabileceklerini sanmaları.

başka film izledim ama serena grandi bu filmdede vardı :( hep genç kalaydı evlenirdim onla :(

sabredelim bakalım ins kolundan tutupda benayoun ile rierayı getirmezler :)

Kimleri gördük biz be onların yanında bunlar 10 numara yeterki takım kimyası otursun Riera da iş yapar Benayun da...

Tabiki daha iyilerini ister gönlümüz ona lafım yok...

Ama bir yerde çok fazla üstün adam varsa orda herzaman sorun çıkar biraz işçi de lazım takım için koşan mücadele eden hırs yapan arkadaşlarını gaza getiren tarz oyuncu vs

Neyse ak para kara para ortaya çıkacak bir kaç gün sonra:)

:o hocam bende 23 yaşındayım diikeygeçiş sınavı ile bilgiasyar mühendisliği veya en kötü ihtimal bilgisayar öğretmenliğine yerleşeceğim ve 4 sene okuyacağım neden başlamasın diyorsunuz ki okumanın yaşı yoktur ayrıca hangi yaş olursa olsun okumanın güzelliği başkadır

tamam da ben orami burami yirtiyorum, erken bitireyim diye... yani ilerde basvuru yaptiginda yasina da bakiyorlar, ben makina mühendisligi daha dogrusu araba ve motor mühendisligi okuyorum ve ne kadar erken bitirip genc yasta meslek sahibi olursan o kadar iyidir, istersen 50 yasinda da okursun da 50 yasindaki mühendisi kim ne yapsin, neyse konu dagilmasin, tekrar konumuza dönelim...:)

tamam da ben orami burami yirtiyorum, erken bitireyim diye... yani ilerde basvuru yaptiginda yasina da bakiyorlar, ben makina mühendisligi daha dogrusu araba ve motor mühendisligi okuyorum ve ne kadar erken bitirip genc yasta meslek sahibi olursan o kadar iyidir, istersen 50 yasinda da okursun da 50 yasindaki mühendisi kim ne yapsin, neyse konu dagilmasin, tekrar konumuza dönelim...:)

siz hala orda mısınız arkadaş :)

Salman'ı biz çıraklık eğitim merkezine gönderdik...

çocuğun başını yaktınız :asd: isviçre bir bilim adamını yitirdi :)

bugün transferler olur mutlaka :=)

Salman renktaşıma dokunmayın yahu ! Ayıptır herkes her istedigi bolumu istedigi yasta okuyamaz.Ve bana göre o bu forumda en mantıklı yorum yapanlardan biridir.Kimsenin öğrenimine ve yaşınada kimse karışamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt