Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
Cevap: Transfer Nöbeti
Eğer hiç kimseyi alamıyorsak, Marlos kumarını oynamalıyız.. Ya tutarsa ?
Eğer hiç kimseyi alamıyorsak, Marlos kumarını oynamalıyız.. Ya tutarsa ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne isterlerse 1 dolar fazlasını verip alacaksın...
Arkadaş sen gene burdamısın. Evlensen hanım seni kapıya koyar söyliyim![]()
Yönetimin bazen hakkı yeniyor
Muslera Eboue Melo Selçuk bunlar yıldız transferi değil mi
Anlıyorum sizi Drogba Arshavin Podolski tarzı yarım gömlek daha üstün oyuncu istiyorsunuz bende istiyorum ama çokta yüklenmeyelim...
olede renktaş bizi ilerde tasıcak macın skorunu her an degistirebilecek 1 oyuncu istiyoruz cokmu sey istiyoruz sanki ardanın 12milyonu duruo bide transferlerede az para harcamısken sole basıp parayı poldiyi alsalar kotumu olur yani rieraları hakediomuzmu taraftar olarak ?
bayram boyunca kap kapalı olacak tahminimce ve görüşmeleri bildirmek zorunda olmayacağız ve bu bizi çok rahatlatacak
konu alakasız ama adam istediği yaşta başlar ve eğitimin yaşı olmaz. sen okuyamıyorsun diye herkesin okuma hakkını yadırgamamalısın![]()
Bende istiyorum öyle bir oyuncu diye yazdım zaten ama çok sabırsız davranıyoruz diyorum hele bi bekleyip görelim kimi alacağız...
Bizim yöneticiler el öptürmekten transfere zaman bulamaz![]()
sabredelim bakalım ins kolundan tutupda benayoun ile rierayı getirmezler![]()
hocam bende 23 yaşındayım diikeygeçiş sınavı ile bilgiasyar mühendisliği veya en kötü ihtimal bilgisayar öğretmenliğine yerleşeceğim ve 4 sene okuyacağım neden başlamasın diyorsunuz ki okumanın yaşı yoktur ayrıca hangi yaş olursa olsun okumanın güzelliği başkadır
Marlos'u alırsak çok engebeli olacağız...
tamam da ben orami burami yirtiyorum, erken bitireyim diye... yani ilerde basvuru yaptiginda yasina da bakiyorlar, ben makina mühendisligi daha dogrusu araba ve motor mühendisligi okuyorum ve ne kadar erken bitirip genc yasta meslek sahibi olursan o kadar iyidir, istersen 50 yasinda da okursun da 50 yasindaki mühendisi kim ne yapsin, neyse konu dagilmasin, tekrar konumuza dönelim...![]()
isviçre bir bilim adamını yitirdi gerçekten akıl dolu.muhteşemsin.
riera dansa benayoun u tercih ederim ben.